HOME » * JONGE HONDEN * » PEPSI (Kleine Middelmaat)

PEPSI (Kleine middelmaat)

PEPSI VRIENDELIJK LIEF MEISJE, WAAR STAAT HAAR MANDJE?
Pepsi is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Pepsi

Pepsi is een heel lief Jong meisje. Zij is erg vriendelijk, houdt van spelen met andere honden en is gek op de verzorgers in het sheltertje.
Samen met haar zusje Mirandi die u ook op de foto's kunt zien en waar wij ook een lief baasje voor zoeken.

Voor Pepsi zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die weten en begrijpen, wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond betekend. Zoals 2de angstfase en de pubertijd.

Die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis alles dient te leren. Voor Pepsi zou het heel fijn zijn als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig zou zijn.

Het opvoeden van een pup gaat zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Het verhaal van Pepsi:

(Rescuer/verzorgsterCrina)

Pepsi is met al haar broertjes en zusje gevonden langs de weg. Ze waren met zeven en Crina heeft zich ontfermd over hen. Maar nu het tijd is om een eigen mandje te vinden,. Crina snapt er niets van want Pepsi is zo een leuke en lief meisje. Daarom heeft zij ons gevraagd of wij een lieve familie kunnen vinden voor haar.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Pepsi met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of Belgie.

In haar geboorteland Roemenië heeft Pepsi geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Pepsi
Geslacht: Teefje
Geboren: December 2020
Type: Prachtige lieve knuffel kruising
Formaat: Verwacht formaat Kleine middelmaat op volwassen leeftijd
Energie niveau: Gemiddeld
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Hondenmaatje nodig: Ja
Gesteriliseerd: Word nog gedaan

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage voor Pepsi is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.