GEPLAATST en GELUKKIG 2022/2023


Stichting Friends4straydogs is betrokken bij plaatsing van rescuehonden vanaf 2004

 

Vanaf 2019 ook sociale huiselijke binnenkatten.

Ondertussen zijn er door ons 750 honden en 28 katten succesvol bemiddeld.

 

Op de pagina, plaatsen wij enkele voorbeelden van succesvolle bemiddelingen van rescue-honden. Dit met toestemming van de baasjes. 

 

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling en plaatsing van rescue-honden

Foto rechts: Christina Hent met 1 van de ongewenste jonge honden in het asieltje van ons contact en rescuer Crina in Deva.


Hoe is het met ..... ROSIE

Met regelmaat plaatsen wij hier een up-date over een hond of kat die via onze stichting zijn/haar "Gouden mandje" vond. Vandaag het verhaal van Rosie. Zij werd afgelopen maart geadopteerd. Rosie is gered door ons contact en verzorgster Crina, vanaf een gevaarlijke afrit, waar dit lieve kleine meisje eerder uit de auto was gegooid. Rosie liep hulpeloos op de gevaarlijke afrit waar bij toeval Crina passeerde. Crina bedacht zich geen moment en redde. Rosie uit de gevaarlijke situatie. De adoptanten,die al eerder via ons een hondje adopteerde, wilde graag weer een hondje gered door Crina adopteren en zij schrijven liefdevol over Rosie, nu Does.

Ondertussen is Does volledig geacclimatiseerd en geniet van haar liefdevolle leven . Hier doen wij het voor 

Haar adoptanten vertellen: " Ongeveer een half jaar geleden zagen wij een videoclip van Crina, waarin ze s'avonds laat een hondje zag zitten bij een rotonde in Deva. Crina stapte uit haar auto en liep naar het kwispelende hondje. Ze zat bij een paars kleedje met wat worteltjes om haar heen gestrooit. Het was zeer aandoenlijk om te zien. Meteen was ons duidelijk dat het een lief hondje was. Het was bijna twee jaar geleden dat onze Stappr aan de reis over de regenboog begonnen was, dus we twijfelde nog of we een nieuw straydog hondje in huis wilde nemen. Maar bij het zien van die beelden van Crina gingen we toch overstag.

Na een lange reis met blijkbaar veel oponthoud kwam ze naar Nederland. s'Avonds laat werd bij ons aangebeld en stond het officieel dierenvervoer (bus) voor onze deur. Na wat tuigjes aanpas problemen werd ze onder arm bij ons binnengebracht. Meteen al in de gang kon ze haar plasje niet meer ophouden. Maar wat maakte het uit, ze was veilig in haar nieuwe huisje aangekomen. Druk kwispelend rondlopend ons beide ontmoetend. In het begin nog veel vanuit haar veilige matje in garage verblijvend kon ze haar nieuwsgierigheid niet meer tegenhouden. Stapje voor stapje liet ze in de daar op volgende weken haar gezichtje in de kamer zien. De nieuwsgierigheid won het van haar voorzichtigheid. En steeds een heel blij hondje. Blije muts noemden we haar al.

En alhoewel ze een zeer blij hondje was moest ze in de weken daarna soms na eten toch nog nog effe overgeven. Na later bleek toch dat ze alles wel nog een beetje spannend vond. Dus we besloten om vaker dezelfde wandelroute te nemen zodat ze rustiger kon wennen, en dit langzaam uitbreiden. Dit werkte heel goed. Een heel gevoelig hondje voor indrukken dus. Zeer speels en elke bezoeker met een kwispel ontmoeten. Echt een mens gerichte hond. Met ontmoeten andere hondjes met de wandelingen, kwamen we achter, dat ze enorm enthousiast wilde spelen, maar volgens ons de roedel-regeltjes nog niet helemaal kent. Niet negatief, maar ze is vaak te enthousiast. En niet alle hondjes vinden dat leuk:) Ze leert daarin snel, maar we hebben ons voorgenomen toch een keer met Does, want zo heet ze nu, wat meer in contact te brengen met andere hondjes. Wellicht is ze vrij vroeg uit haar nestje van oorsprong gehaald, aangezien ze zeer mensgericht is, en met andere hondjes de regels nog moet leren.

Ze gaat heel graag mee in de auto nu. Als je dan in spiegel kijkt, dan zie je telkens de neus van Does die op de achterbank aandachtig de route aan het volgen is. Dat tovert bij ons altijd een lach op ons gezicht.

Veel mensen die langs komen zijn verliefd op de flapoortjes van Does. Blijkbaar haar handelsmerk nu. Ze houdt van wandelen, eten, knuffelen en slapen; een echt hondenleven dus.
Groet Riet en Wim"


HOE IS HET MET: LIEVE KANJER NEDA

Wij vertellen jullie graag hoe het met honden en katten gaat na de adoptie, in Nederland. Vandaag gaat de up-date over Neda.

Neda is 1 van de 32 honden en katten die wij afgelopen voorjaar konden veiligstellen nadat het vreselijke nieuws Crina bereikte, dat zij haar prive asielitje diende te ontruimen. Zo niet zouden de honden en ook katten die niet waren geplaatst, eindigen in de publicshelter (lees dodingsasiel).

Gelukkig reageerde voor zachtaardige Neda een lieve famile die haar wilde opvangen, Maar Neda veroverde hun harten en werd geadopteerd.

De adoptanten vertellen:

Lieve Neda kwam met Pasen naar Nederland. Ze was ons blije Paasei! De bedoeling was dat we haar zouden opvangen en dat ze bij ons kon wennen aan het huishond zijn. Maar dat liep anders. Neda kwam, zag en overwon. Ze heeft zo'n bijzonder lief en zacht karakter. We konden haar niet meer laten gaan en hebben haar zelf geadopteerd.

Het gaat heel goed met haar en mijn andere drie (ook rescue) honden. Het is onvoorstelbaar verdrietig te realiseren dat er zoveel honden in Roemenië (en andere plekken) wachten in asiels op een beter leven. Hopen op een beter leven. En vaak het ook gewoon niet overleven. Gelukkig hebben we Neda kunnen redden van dit vreselijke lot. Ze is vrolijk, lief, speels en trouw. En vreselijk knuffelig en aanhankelijk.

Het heeft even geduurd voordat ze met de pack alleen thuis kon zijn. Maar sinds ze begrijpt dat we altijd weer terug komen gaat ze rustig in haar mand liggen. Neda heeft haar plek in de pack helemaal gevonden. We wandelen in het bos en op het strand. We gaan chillen op het terras en Neda gaat zelfs mee suppen! En een bekijks dat ze dan heeft!

We zijn met alle honden ook al op vakantie geweest in Nederland. Waar Neda ook komt, iedereen is weg van haar. En ze is vriendjes met alle honden, groot en klein. Wil jij met me spelen?

Ik ben Stichting Friends4straydogs enorm dankbaar voor hun inzet en liefde voor de honden in Roemenië. En uiteraard in het bijzonder dat ze Neda in ons leven hebben gebracht.

Mocht je een hond overwegen? Dan is rescue/adoptie geweldig! Ik kan daarvoor Stichting Friends4straydogs van harte aanbevelen.Liefs van ons en dankbare poot van Neda

Dank jullie wel lieve familie, ook wij zijn ontzettend dankbaar dat prachtige Neda haar "forever home" heeft getroffen bij jullie

Team Stichting Friends4Straydogs

Ina, Tessa, Thea


HOE IS HET MET FINN? WEET U HET NOG? HET SCHRIJNENDE VERHAAL VAN OUDER MANNEKE FINN, WIJ SCHREVEN EERDER ZIJN VERHAAL :

Lieve Finn is een bijzondere hond, deze lieverd heeft een ontzettend heftig en zwaar leven achter de rug, mishandeling, beschoten en bijna verdronken. Het is onbegrijpelijk dat hij nog zoveel liefde heeft voor mensen.

Finn had een baasje (zij redde eerder zelf ook honden), maar zij is door persoonlijke omstandigheden verhuist naar het buitenland. Dit betekent voor haar dat zij voor de meeste dieren een veilig nieuw thuis moest gaan zoeken, dit is al triest genoeg. Helaas heeft Flori besloten om haar dieren te verkopen. Haar maakte niet uit aan wie,. We weten wat dat betekend.... Een vreselijk leven op een boerderij aan de ketting. Gelukkig reageerde er een serieuze adoptant voor Finn. Op de valreep van ellendige jaren, vond kleine knappe Finn zijn geluk bij adoptanten Janine. Op 1 maart j.l. werd Finn geadopteerd.

Ondertussen maakt Finn het goed en geniet van zijn oude dag in een zacht mandje.Zijn adoptante Janine verteldt ons:

"Ik ben al heel gelukkig met mijn 4 hondjes uit Roemenië. Maar daar kwam de noodoproep voor Finn. "Tuurlijk doe ik dat niet, doe ns normaal. Zijn story liet mij niet meer los. Wat verschrikkelijk zielig ..... Honden zijn zulke mooie wezens. Als je een brandend huis binnen gaat, gaan honden met je mee. (Zo trouw)

Zal ik niet, zal ik wel... Ik ben de speld die zij zoeken. Mijn hondenhart is immers groot genoeg.

En daar ging je, een hele reis voor een mannetje op leeftijd. Moet maar even jongen, op naar een nieuw leven. De chauffeur bracht je bij mij tot aan in de gang. Je plofte neer en hebt een paar uur geslapen.

Wat had ik met je te doen...Wat zou er in zo'n hondenkoppie omgaan?

Van een piepklein rondje, ging je verder lopen, je werd zekerder en blaffen tegen voorbijgangers. Goed zo jongen, laat je gelden. Je mag er zijn. Nog niet 1x heb ik gezien dat jij je lip op trok of je haren recht overeind stonden. Wat ben jij een lief hondje gebleven, ondanks alles wat jouw is aangedaan.

Lieve Finn, ik zorg voor je en geef jouw rust. Je bent een heel lief mannetje"

Namens ons team en ons contact Nicoleta, zij heeft zich ingezet om Finn te redden van een afschuwelijk einde aan de ketting, bedanken wij Janine dat zij haar hart en huis opende voor Finn. Dit is een heel bijzonder verhaal met een goede afloop.

Dit zijn de verhalen die ons raken en ons iedere dag de motivatie geven om door te gaan met dit belangrijke werk voor honden en katten in nood.

Ook op dit moment zijn er oudere honden die een beter leven verdienen en noodgedwongen verblijven in de koude, in een kenneltje, wachten op dat ene enkeltje geluk..... Oudere honden zijn zo ontzettend dankbaar....

Neem gerust met ons contact op voor adoptie van een oudere vitale hond(je), wij helpen u graag hiermee. Niet alle beschikbare honden staan op onze website.

Lieve groeten namens ons team:

Thea - Ina - Tessa

Stichting Friends4straydogs.


NOAH

 

HOE IS HET MET NOAH

Met regelmaat plaatsen wij hier een up-date over een geadopteerde rescue-hond in Nederland.Noah vertelt hier zelf het grote nieuws:

"Hallo allemaal, Noah hier!Ik mag jullie heel blij nieuws vertellen.Ik verblijf nu ruim 1 1/2 jaar bij mijn tijdelijke baasjes en broers en zusje in de opvang.Maar wat denk je, mijn tijdelijke baasjes hebben mij vorige week verteld dat ik nooit meer weg hoef, ik mag hier blijven! Ze noemden het volgens mij adopteren.Ik ben ondertussen ook zo gehecht geraakt aan mijn baasjes en broers Bas en Puffi en zusje Dusya dat ik eigenlijk ook helemaal niet meer weg wil. En nu is iedereen blijDank jullie wel lieve meiden, Ina Tessa en Thea dat wij nu nog veel langer van deze lieverd mogen genieten "

 

Het verhaal van Noah: Noah werd in onze opdracht gered uit een vreselijk dodingsasiel en kwam in de opvang binnen een goed asiel/hondenhotel. Helaas werd deze opvang commercieel.  Het beleid veranderde en de kosten stegen flink. Onze stichting kon niet voor alle honden deze kosten blijven dragen en zo plaatste wij een noodoproep voor hulp.

 

Chantal en haar partner reageerde naar ons dat zij bereid was om Noah tot aan adoptie op te vangen.

Eind 2022 bleek dat Noah niet lekker in haar vel zat.
Er volgde medische onderzoeken, Noah diende geopereerd te worden. Een enorme kostenpost. Er volgde een lotterij, maar vanuit de opbrengst, was het onmogelijk alle kosten te betalen door onze kleine stichting. Chantal schoot ons te hulp waardoor Noah behandeld kon worden en nu gezond en heel gelukkig is.

Helaas is er tot op heden geen serieuze kandidaat voor prachtige Noah opgestaan. Chantal en haar partner, kunnen Noah niet meer missen en besloten daarom pasgeleden dat Noah bij hen mag blijven wonen voor altijd.

Dank jullie wel lieve familie, Noah kan zich geen beter thuis wensen Noah is ontpopt tot een wandelvriendin en waterrat


HOERA MOLLY IS GEADOPTEERD

 

Wij zijn heel blij dat Molly een fantastisch baasje heeft getroffen. Molly is eerder gered door ons contact Luiza.

Molly heeft een hele moeilijke tijd achter de rug na plaatsing bij haar eerste baasje.

Een heel fijn opvang gezin heeft zich daarna over haar ontfermd en met heel veel geduld, liefde, en tijd Molly een nieuwe kans gegeven. Molly heeft een jaar bij dit lieve gezin gelogeerd, maar de gastouder werd ziek en Molly moest helaas verhuizen.

Helaas melde zich geen nieuwe opvang/baasje aan Hier kon Molly niets aan doen, gelukkig kon zij terecht bij onze trainer. Hij heeft heerlijk met haar getraind.Molly is een slim hondje die geniet van uitdaging en beweging.

Door haar eerdere nare ervaring met de adoptante, viel de trainer op dat Molly voorkeur heeft voor een baasje van het mannelijk geslacht.

Het toeval wilde dat vorige week een meneer reageerde, die graag actief is met zijn hond. De procedure volgde, zoals onze trouwe volgens en adoptanten weten, plaatst onze stichting nooit zomaar even een hond.

Wij vragen niet voor niets aan kandidaten om eerst ons interesse- en intakeformulier in te vullen. Hierin staan vragen m.b.t. inzicht en tijd acclimatiseren. Ontzettend belangrijk voor een succesvolle adoptie.

Meneer logeerde, door toeval niet ver van Almere, waar Molly bij de trainer logeerde. Er volgde een kennismaking, o.b.v. de gastouder en trainer Denco.Een match made in heaven. Molly vond vanaf het eerste moment meneer erg leuk en mocht eindelijk mee naar huis. Zij sprong blij en kwispelend in de auto van haar nieuwe baasje.

Al snel ontving teamlid Thea van de nazorg de eerste update dat Molly haar nieuwe thuis heeft verkend en s' avonds heerlijk naast meneer op de bank, televisie aan het kijken was

Molly wij zijn ontzettend blij dat jij eindelijk thuis bent en eindelijk kan gaan genieten van je leventje want dit verdien je.

Onze stichting is wellicht strenger dan andere organisaties. Dit met een hele goede reden. Te vaak zien wij honden die herplaatst dienen te worden mede door een slechte procedure (baasjes werken te veel, er zijn jonge kinderen in het spel, inzicht ontbreekt, men begrijpt niet dat een hond moet aarden, te hoge verwachtingen enz.)

Of doordat de hond nog maar kort in Nederland logeert bij een gastouder en vervolgens snel hierna al wordt geadopteerd. Een hond heeft nu eenmaal rond de 3 maanden nodig om te acclimatiseren. Twee weken binnen een gastgezin zegt nog helemaal niets over de hond zelf.

 

Kant en klare honden bestaan niet.

Dwangmatig werkt niet.

Fysieke correcties werken juist niet.

Daar is Molly een voorbeeld van.

Molly is een geweldige hond.


MIMI

 

HOE IS HET MET MIMI

Onze trouwe volgers herkennen Mimi als dat onzekere hondje in haar hokje in de grote opvang. Eerder werd Mimi in onze opdracht gered uit een vreselijke public shelter (dodingsasiel).

 

Wij maakte ons toen grote zorgen. Mimi dreigde weg te kwijnen.Er kwam een hondentrainster binnen de opvang werken. Wij vroegen haar om met kleine Mimi aan de slag te gaan. De kosten zijn door onze stichting hiervoor betaald 1 x 130 euro en 1x 160 euro, voor 2 trainingssessie van 10 keer.

 

 

Mimi bloeide op, niet meer de stress van het grote kennel en de prikkels van het grote asiel. Wij hoopte dat er een liefdevolle adoptant voor haar zou opstaan.

 

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van een andere lieve adoptant die ons maandelijks heeft geholpen met de opvangkosten per maand, voor de opvang en verzorging voor kleine Mimi. Deze kosten staan buiten de kosten voor de trainingen.

 

Er kwam een reactie voor Mimi, een eerdere adoptant reageerde afgelopen februari en wilde heel graag Mimi adopteren. Wij vonden het belangrijk dat voor de adoptie eerst de trainingen voor Mimi werden afgerond.

 

En zie nu eens Mimi is helemaal in haar element!Ondertussen heet Mimi , Izzy en volledig geacclimatiseerd. Izzy gaat graag mee op pad, wandelen, zwemmen, spelen met haar hondenvriendje, autorijden.

 

Wij zijn ontzettend dankbaar dat lieve Mimi deze kans kreeg. En bedanken haar adoptanten om bewust te kiezen voor een hondje dat niet werd gezien. Door jullie liefde en begeleiding is Izzy een ontzettend blij en gelukkig hondje geworden. Dank jullie wel . Dit gunnen wij ook andere honden en hier doen wij het voor.


GINA EN BILLY

 

HOE IS HET MET BILLY EN GINA?

Hoe fijn is het als adoptanten blij zijn met hun hond en ons benaderen voor een 2de rescue-hond

Gina werd als pupje gered door ons contact Crina, zij is een kruising Akita vermoedelijk met herder.

Billy was achtergelaten bij een rivier-delta om te sterven, gelukkig werd hij gered door ons contact Luiza.

Nu zijn beide honden gelukkig geadopteerd en genieten dagelijks van de mooie dingen van het hond zijn. Beide schoonheden zijn te dagelijks te spotten aan de Maasboulevard in de Brabantse hoofdstad

 

De adoptanten schrijven over Billy en Gina:

Ruim 6 jaar geleden kwamen wij aanraking met de stichting toen wij Gina adopteerden. Voor mij en voor ons samen onze eerste hond.
En al moesten wij wennen aan ons nieuwe leven-met-hond, al vrij snel kwam ons toch de gedachte op "Als wij ooit iets groter wonen, adopteren we nog een hond, een maatje voor Gina.

 

Dat ooit werd 2023, begin dit jaar verhuisden wij naar ons nieuwe huis. De gedachte voor een tweede hond erbij begon meteen weer te kriebelen, dus keken wij zo af en toe op facebook en bij de website. Want dat het weer een rescue-hond moest worden, daar was geen twijfel over. En dat het dan weer via de stichting zou zijn, was voor ons ook geen twijfel, door de fijne begeleiding bij het adopteren van Gina, hadden wij ook alle vertrouwen dat ook bij een 2de hond dit goed zou komen.En toen zagen wij de advertentie van Billy en waren eigenlijk meteen verkocht.

 

Na het invullen van het intake-formulier en na het telefoongesprek, was er een "Go" Billy komt zo snel mogelijk naar Nederland! 8 juli zaten wij vol spanning te wachten en toen was hij daar: Billy! Nu 2 maanden verder, na een eerdere voorzichtige kennismaking, zijn de grenzen duidelijk: Dat is jouw kussen en dat is mijn kussen. Dat is jouw etensbak en dat is de mijne. Maar soms zijn het ook 8 pootjes op 1 buik en wordt de tent hier zowat afgebroken  Al met al zijn wij heel blij met onze gezinsuitbreiding en dat wij weer via de stichting een hondje een fijn veilig thuis hebben kunnen geven. Dank jullie wel voor het bewust kiezen voor weer een kansarme hond.

 

Wij zijn blij dat Billy en Gina het beide goed maken.


WIEBERTJE


HOE IS HET MET WIEBERTJE!

Weet u het nog, in maart van dit jaar? De dreiging en ontruiming van het asieltje van Crina? Wij waren in shock. Keihard is er gewerkt om de dieren veilig te stellen. Gelukkig werden er vele dieren, zowel honden als katten geadopteerd. Zo ook kleine Wiebertje.

Een hondje waarvan wij eerst dachten dat zij geen kans zou maken.Wiebertje heeft een schouderluxtatie helaas niet operabel.Een zwart hondje maakt al veel minder kans, laat staan een zwart hondje met een handicap.

Wonder boven wonder reageerde er hele lieve mensen uit Brabant die op kleine Wiebertje waren gevallen en haar een gelukkig leven gunde. Zij schrijven naar ons:  "In april kwam Wiebertje bij ons thuis, een klein stinkend hondje, kwam binnen op 3 pootjes. Met onze bull mastiff Rico kon zij het gelijk goed vinden. Toen wij haar in de tuin lieten, poepte zij gelijk 4x. Die arme ziel had alles tijdens de reis opgehouden".

"Ook naar ons toe was ze gelijk heel vriendelijk. Ze liet zich goed aaien en was dol op haar eten. De bench vond zij maar niks, Wiebertje verkoos de bank, zodat zij lekker bij ons kon zitten .Lopen aan de riem deed zij prima, haar ene pootje hield zij recht vooruit. Nu zijn we enkele maanden verder, vindt ze wandelen heerlijk! Wij lopen 4 a 5x per dag met de honden. Ondertussen is zo gewend te lopen, dat ze ook haar slechte pootje prima gebruikt. Ze heeft er minder kracht in, maar waarschijnlijk zijn haar spieren veel sterker geworden en zie je weinig meer van haar handicap.  Ze is vrolijk en slim en zit vol kattenkwaad."

 

"Wiebertje loopt sinds enkele weken los op het uitlaatveldje achter ons huis. 1x fluiten en ze komt gelijk. Al met al is ze de ideale adoptiehond  Wiebertje is super vriendelijk en wij genieten elke dag van haar. En ala wij dan zien hoe leuk beide honden spelen of tegen elkaaraa op de bank in slaap vallen, zijn wij alleen maar heel blij deze stap te hebben gezet".

 

Groetjes Remco en Simone

En wij zijn heel blij met jullie, doordat jullie kozen voor Wiebertje heeft dit lieve kleine meisje een fantastisch leven. Dank jullie wel.

Hier doen wij het voor, vooral de hondjes die de minste kansen maken op adoptie, gelukkig zien


BENNIE

Naam: Milo (eerst Bennie). 

We zochten een volwassen hond die bij onze 2 hondjes zou passen (met een achtergrond, de inmiddels 14 jarige Jules uit de broodfok en Simy sinds april 2021 uit Roemenië, ook via Friends 4 Stray dogs). Eentje met een gemiddelde energie waar je heerlijk mee kunt wandelen. De foto's en filmpjes op Facebook en de website bleven hangen, er was een klik. We hadden de mazzel dat we, voordat we een besluit namen, nog extra informatie hebben gekregen van mevrouw Hent in Roemenië, ook hoe zijn energie was en of het een match zou kunnen zijn met Simy en Jules.

Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat we 100% vertrouwen hadden dat onze thuissituatie bij Milo zou passen. 

 

Wanneer is de hond/kat bij u gekomen?

Milo is 15 oktober bij ons gearriveerd.  En dat was al vrij snel nadat we hadden aangegeven bij de stichting dat we interesse hadden in Milo. 

 

Hoe gaat het nu?

Het gaat echt super. Hij is heel lief, aanhankelijk, kan goed met andere honden en mensen en is een snelle leerling. Met de andere 2 hondjes Simy en Jules vormt hij een mooi roedeltje. Die draai had hij snel gevonden, ook de 2 hondjes waren snel aan hem gewend. 

Hij is gek op knuffelen, eten en haalt graag een koekje bij de buurman (allemansvriend) en hij is gek op wandelen. Mee met de auto en dan ergens wandelen gaat ook goed. 

Alleen vuurwerk, daar heeft hij een hekel aan, maar gelukkig ligt dat achter ons. 

Hij heeft een scherp gehoor en reuk en ving afgelopen week zowaar een muis tijdens het wandelen, zo kwam hij in Roemenië waarschijnlijk ook aan zijn eten. 

We zijn van plan om een cursus met hem te gaan doen zodat hij hopelijk op termijn ook los mee kan in bijvoorbeeld het bos (en spelen met andere honden) en om iets actief met hem te doen, dat vind hij geweldig. 

Kortom: een hele fijne hond, we zijn super blij met hem. 

 

Wat is uw ervaring met de stichting?

Prima! Goede voorlichting, hulp en nazorg. Petje af voor de inzet, zorgvuldige procedures en tips. Een betrouwbare aanrader in de wereld van hondenbemiddeling en resque. 

 

En indien van toepassing

Wat is uw ervaring met de nazorg?

Prima. Milo kwam qua tijdstip eerder dan we dachten en had bij binnenkomst wat problemen met de ontlasting. Er was nauw contact en we kregen goede tips. 

 

BENNIE is eerder gered door ons contact en rescuer Crina

Bennie heeft een baasje gehad, hij is gevonden bij het een dorpje Calan. Hij bleek een chip te hebben en de eigenaar werd opgespoord. Helaas bleek Bennie al ruim een jaar vermist en men had geen behoefte meer aan hem. Dus Crina heeft hem vervolgens opgenomen in haar asieltje (foto 1)

Christina Hent is zeer betrokken bij de opvang van ons contact Crina, zij helpt in het asieltje en verzorgd enkele honden die als ongewenst moeten leven in het veld.