HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » MIRANDI ( Kleine Middelmaat )

MIRANDI ( Kleine/ NORMALE  Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

MIRANDI  Speels en Vriendelijk jong meisje. WIE HAALT HAAR UIT HET ASIEL?

Mirandi is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Mirandi:
Pepsi en Miranda zijn blij op het moment dat Crina bij het kenneltje komt.

Omschrijving Mirandi:

Mirandi is een lieverd. Ondanks dat zij logeert binnen het prive asieltje heeft zij een positieve inborst .

Mirandi is speels, samen met haar Pepsi, zij wordt ook door onze stichting bemiddeld, maakt zij veel plezier.
Maar ook samen met andere honden binnen hetzelfde asiel is zij heel vriendelijk.

Zodra de verzorgsters bij haar zijn,  is geniet zij van ieder moment van aandacht.
Maar helaas is er niet voldoende tijd binnen het asiel voor leuke activiteiten met de honden die hier logeren....
Kortom Mirandi hoort niet in een kenneltje thuis.

Samen met haar zusje Pepsi, waarvoor onze stichting ook op zoek is naar een liefdevol baasje,
brengt zij de dagen door in het asiel. Een jonge hond heeft meer nodig dan dit.

Voor Mirandi zou het heel fijn zijn als er een gelijkwaardig hondenmaatje aanwezig zou zijn.
Wellicht heeft u een leuke speelse hond die verlangt naar een speelmaatje? Of staat u open voor adoptie van beide zusjes?
Een volledige veilige afgezette tuin is een vereiste voor Mirandi.

Het Verhaal van Mirandi:

Het verhaal van Mirandi: (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Mirandi I is met al haar broertjes en zusje gevonden langs de weg.
Zij waren als ongewenst achtergelaten en liepen groot gevaar.
Crina heeft zich ontfermd over hen. Maar nu het tijd is om een eigen mandje te vinden.
Immers een kenneltje is geen thuis.
Crina snapt er niets van want Mirandi is een vriendelijk en heel lief meisje.
Daarom heeft zij aan ons gevraagd of wij een lieve familie kunnen vinden voor haar.

Voor Mirandi zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes, een baasje die begrijpt dat een jonge hond nog veel dient te leren.
Dit vraagt tijd, geduld, en begeleiding.

Bent u dat ene baasje die samen met Mirandi de mooie dingen van het hond zijn, buiten het asiel met haar wilt gaan ontdekken?
Dan nodigen wij u uit ons intakeformulier in te vullen.  Zie hiervoor de blauwe button, bovenaan deze pagina

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Zodra de juiste match is gevonden voor Mirandi, reist zij met het door ons officiele  geselecteerde trace dierenvervoer naar u toe

In haar geboorteland Roemenië maakt Mirandi geen kans op een liefdevol leven.

MIRANDI

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geboren December 2020

Type: Prachtige lieve kruising

Formaat:  Kleine / normale middelmaat (47-50 cm)

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke situatie.

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja ( zou erg leuk zijn als ze samen met haar zusje Pepsi geplaatst word )

Gesteriliseerd: Ja

Is Mirandi niet de hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelingshonden die allen een beter leven verdienen

* JONGE HONDEN *

* VOLWASSEN HONDEN *

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage voor Mirandi is: € 395,00

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.