KLEINE MIDDELMAAT HONDEN - REUEN


 

Stichting Friends4straydogs  heeft  jaren lange ervaring, in bemiddeling van ongewenste honden en katten.  Zowel vanuit Nederland als vanuit Roemenië

Alle getoonde dieren zijn geslecteerd op karakter.
Match is altijd prioriteit bij bemiddeling en plaatsing van een hond, dat is de reden dat wij werken met een procedure en intake-formulier.

Stichting Friends4straydogs, werk volledig non-profit en volgens de Europese regelgeving alsmede de  Nederlandse wetgeving, voor gezondheid en vervoer van honden en katten.


 - Honden en kattenbesluit

- UBN nummer voor importmelding en registratie 

- K.V.K 

- Traces 

De dieren die nog niet in Nederland verblijven worden, zoals het officieel hoort, bij de nieuwe baasjes en/of gastouders, thuis gebracht.


LET OP:

Ophalen van honden op parkeerplaatsen/terrein/loods is niet meer toegestaan en niet legaal, volgens de aangepaste wetgeving in Nederland. Dit  per 21 november 2021


Stichting Friends4straydogs, werkt met alleen officieel Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer, die de hond of kat netjes bij u thuis brengt.

Dieren in Nederland, dient u na een positieve procedure,
zelf op te halen bij de gastouder in Nederland.

Heeft u interesse in 1 van onderstaande honden?
Dan vragen wij u het intake-formulier in te vullen.

Match is altijd prioriteit voor bemiddeling en plaatsing van een hond

Klik hiervoor op de blauwe button.

Een rescue-hond dient te acclimatiseren en vraagt tijd, aandacht en geduld, maar ook begeleiding en flexibiliteit vanuit het baasje.
M.a.w u dient zich aan te passen aan de hond.  

 

Een rescue-hond, is nooit direct een kant en klare hond.


Leren lopen aan de riem, is een voorbeeld, dat tijdens het proces van acclimatiseren geoefend dient te worden.  Hoe dit in zijn werk gaat, stapje voor stapje staat uitgelegd binnen de Handleiding Rescue-hond. 


Daarom vragen wij vooraf onze Handleiding Rescue-hond
goed door te lezen, zodat u een idee krijgt wat dit acclimatiseren betekend en dit acclimatiseren voor de hond,
in stapjes opgebouwd dient te worden. 

MALIK (Kleine middelmaat)

Prachtig jong reutje, vrolijk en mensgericht karakter, prima met andere honden en vriendelijk naar de verzorgers binnen het asiel.

 

Geslacht: reutje

Leeftijd: Geboren maart 2023 bevestigd door de dierenarts.

Formaat: Kleine middelmaat (12 kg)

Type:  Prachtige vrolijke onbekende kruising.

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja, dient te acclimatiseren.

Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers.

Kan met andere honden: Ja

Kan als enigste geplaatst: Ja maar een honden-speelmaatje is altijd gezellig en leuk.

Kan met katten: Onbekend

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gevaccineerd: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring: Ja

 

Binnen de opvang, een particulier asieltje, wordt geoefend met leren lopen aan de lijn.
Dit dient door zijn nieuwe baasjes verder begeleid en opgebouwd te worden. Binnen onze handleiding rescue-hond staat dit uitgelegd: Klik Hier

 

Een jong hondje dient vanuit de basis nog veel te leren. Wat hierbij komt kijken kunt u lezen binnen onze informatie: Begeleiding jonge hond. Wij vragen u deze informatie vooraf door te lezen. Begeleiding jonge hond - KLIK HIER

 

 

Onkostenbijdrage  425,00

 

Indien u interesse heeft om prachtige Malik te adopteren,  voldoende tijd  en inzicht voor een jonge hond, dan kunt u vrijblijvend ons interesse formulier invullen,

 

.KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE FORMULIER

REMY (Kleine middelmaat)

Vrolijk mensgericht jong reutje, prima met andere honden, groot en klein. Tuin is voorwaarde, Remy dolt graag in de tuin.

 

Geslacht: reutje

Leeftijd: Geboren december 2022 bevestigd door de dierenarts.

Formaat: Klein/Kleine middelmaat

Type:  Grappige kruising met prachtige sprekende oogjes

Energie niveau: Gemiddeld/hoog

Sociaal: Ja, dient te acclimatiseren.

Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers.

Kan met andere honden: Ja

Kan als enigste geplaatst: Ja maar een honden-speelmaatje is altijd gezellig en leuk.

Kan met katten: Neen.

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gevaccineerd: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Binnenkort wordt Remy gecastreerd.

Gezondheidsverklaring: Ja

 

Remy is nog niet bekend met lopen aan de lijn. Dit dient door zijn nieuwe baasjes verder opgebouwd te worden. Binnen onze handleiding rescue-hond staat dit uitgelegd: Klik Hier

 

Een jonge hond dient vanuit de basis nog veel te leren. Wat hierbij komt kijken kunt u lezen binnen onze informatie: Begeleiding jonge hond. Wij vragen u deze informatie vooraf door te lezen. Begeleiding jonge hond - KLIK HIER

Onkostenbijdrage  425,00

 

Indien u interesse heeft om Remy te adopteren,  voldoende tijd  en inzicht voor een jonge hond, dan kunt u vrijblijvend ons interesse formulier invullen,

 

.KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE FORMULIER


OLLIE  ( Kleine middelmaat )

Geslacht: Reutje

Leeftijd: Geboren medio 2014/2015 Ter informatie, honden worden in doding asielen ouder geschat voor vlottere euthanasie. De kans is aanwezig dat Ollie jonger is.

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal: Ja, wel eerst acclimatiseren

Kan met kinderen:  Ons beleid > 12 jaar echter  plaatsen wij  Ollie niet in een gezin met kinderen. Ollie heeft een rustige omgeving nodig.

Kan met andere honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Niet perse maar wel fijn, voorkeur gelijkwaardig stabiel teefje.

Kan Kan met katten: Onbekend

Geschikt voor appartement: Nee

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gezondheidsverklaring: Ja

Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja

 

 

WIJ ZOEKEN URGENT VOOR OLLIE EEN FIJN THUIS! ZIJN TRAININGEN ZIJN BIJNA AFGEROND EN WIJ WILLEN NIET DAT OLLIE TERUG MOET NAAR ZIJN KENNEL IN HET RUMOERIG ASIEL.

OLLIE LEUKE SPEELSE REU, ZOEKT EEN MENSELIJK MAATJE VOOR LANGE WANDELINGEN, EN SAMEN DE WERELD VERKENNEN.

 

Ollie is een hardstikke leuke hond die graag een knuffel komt halen. Spelen vindt hij ook leuk. Wij kunnen dan ook niet begrijpen dat Ollie not niet is opgemerkt en nog niet is geadopteerd.

 

Daarom is door onze stichting besloten om de trainster verbonden aan het hondenhotel, om met hem te gaan trainen. Dit heeft onze stichting bekostigd.

 

Ollie pakte dit super goed op en geniet van deze trainingen en aandacht. Maar de training-sessies zijn ten einde..... Nu moet Ollie terug naar het asiel. Dit gunnen wij vrolijke Ollie niet...

 

Ollie kan als enige hond worden geplaatst, maar een lief stabiel teefje is natuurlijk erg gezellig.

 

Voor Ollie zijn wij opzoek naar adoptanten met enig inzicht in basistraining, adoptanten die het leuk vinden met de hond graag bezig zijn en hier tijd voor kunnen vrijmaken.

 

Zijn verhaal (Hondenhotel Florin)
 Ollie is  in onze opdracht gered  uit een vreselijk  dodingsasiel. Ollie zit nu al meer als 2 jaar bij Florin in zijn privé asiel. De drukte in het asiel ervaart Ollie niet als prettig. Met veel honden bij elkaar zitten, moet je altijd je plekje veilig stellen. dat is niet zo makkelijk als er vele andere reuen zijn die allemaal de baas willen spelen.

 

Wij hebben er voor gekozen om Ollie in training te doen bij een gedragstrainer, zodat hij kan genieten van aandacht en interactie. Nu is het moment aangebroken om voorgoed het asiel te verlaten. Ollie verdient dit zo!

 

Met Ollie is tijdens de trainingen geoefend met een lange lijn. Door zijn nieuwe baasje(s) dient dit ook op dezelfde manier geoefend te worden na adoptie. Niet dwangmatig of geforceerd. Onze na-zorg vrijwilligster legt dit graag verder uit.

Ollie heeft meer nodig dan alleen een blokje om. Een veilige afgezette tuin is een vereiste voor Ollie, zodat hij heerlijk kan spelen en snuffelen. 

Wie stelt zijn hart en huis open voor deze leuke knul. In zijn geboorteland Roemenie heeft Ollie geen schijn van kans op een huiselijk en veilig leven.


JIMMY ( Kleine middelmaat )

Geslacht:  Reutje

Leeftijd: Geboren juni  2023

Formaat: Klein

Type: Lieve zachtaardige onbekende kruising op korte stevige pootjes (mogelijk kruising basset)

Energie niveau: Gemiddeld/laag

Kan met kinderen: Ja, ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke situatie

Kan met andere honden: Ja
Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Een lief honden-speelmaatje is altijd erg gezellig, maar niet perse noodzakelijk bij voldoende aandacht.

Kan met katten: Onbekend

Kan op appartement: Neen

Gevaccineerd: Ja

Europees paspoortje: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Neen, nog te jong

Gezondheidsverklaring: Ja

JIMMY, HEERLIJK SPEELS EN VROLIJK JONG MANNEKE. WIE HAALT HEM UIT DE KOUDE, NU DE WINTER IS AANGEBROKEN...

Jimmy is een klein vriendelijk grappig kereltje. Hij houdt van spelen met zijn grote en kleine hondenvriendjes en geniet  met volle tuigen  in de tuin.  Heerlijk luieren in het zonnetje. Nu de winter is ingetreden en er geen mogelijkheid is voor opvang in huis, zijn wij urgent opzoek naar fijne baasjes voor Jimmy.

 

Jimmy is  mens gericht en geniet van spelen en tussendoor een knuffel van zijn opvanggezin.  Jimmy vindt alle andere honden erg leuk en vindt het al snel prima. Kortom Jacks is een ontzettend leuk en tevreden jong hondje die snel een echt thuis nodig heeft.

Een hondenvriendje is  an ook erg gezellig en leuk om mee op te trekken. Dit heeft onze voorkeur maar is niet perse nodig indien er voldoende tijd en aandacht is voor hem.

 

Voor Jimmy zoeken wij een fijn thuis, met voldoende aandacht voor hem. Een familie die begrijpt dat een jong hondje nog veel vanuit de basis dient te leren lees onze informatie: Begeleiding jonge hond daarom goed door.

 

Jimmy  is een tuin gewend, daar zijn wij voor hem zijn wij op zoek naar een fijn thuis met tuin(tje). Jimmy  loopt  nog niet mee aan de riem. Dit dient in stapjes geoefend dienen te worden  door zijn nieuwe baasje(s). Binnen de handleiding rescue-hond staat kunt u lezen hoe dit , in stapjes, op te bouwen KLIK HIER 

 

Jimmy Zijn verhaal (contact/verzorgster Issa Carmen)

Jimmy is het broertje van Jack. Ondertussen is Jack geadopteerd. Jimmy is net zoals vele pups  als ongewenst op straat gegooid.  Issa heeft hem gevonden en  meegenomen.  Zij  verzorgt hem binnen haar kleine armzalige hondenopvang,  bij haar huisje in de tuin.  Jimmy  vindt elke hond leuk die hij tegenkomt. Spelen met zijn vriendjes en knuffelen met Issa. In zijn geboorteland Roemenië heeft dit lieve jonge manneke geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Bekijk hier de video met Jimmy:

 

Jimmy en zijn vriendjes heerlijk aan het knuffelen met de verzorgers 

 

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze direct op onze website.

Onkostenbijdrage  425,00

 

DENKT U EEN GOEDE MATCH TE ZIJN VOOR DIT LEUKE HONDJE?

 

.KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE FORMULIER


JERRY ( Kleine Middelmaat )

Geslacht:  Reutje

Leeftijd: Geboren juni  2023

Formaat: Klein

Type: Lieve zachtaardige onbekende kruising op korte stevige pootjes (mogelijk kruising basset)

Energie niveau: Gemiddeld/laag

Kan met kinderen: Ja, ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke situatie

Kan met andere honden: Ja
Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Een lief honden-speelmaatje is altijd erg gezellig, maar niet perse noodzakelijk bij voldoende aandacht.

Kan met katten: Onbekend

Kan op appartement: Neen

Gevaccineerd: Ja

Europees paspoortje: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Neen, nog te jong

Gezondheidsverklaring: Ja

JERRY, VRIENDELIJK EN VROLIJK JONG VENTJE, WIE HAALT HEM UIT DE KOU EN GUNT HEM EEN WARM MANDJE?

 

Jerry is een vriendelijk jong  hondje, geboren afgelopen zomer. Hij houd van spelen met zijn grote en kleine hondenvriendjes, maar geniet ook van de aandacht van de verzorgers.  In de tuin spelen vind hij heerlijk. Jerry is gewoon een makkelijke hondje. Nu zijn broertje Jack is geadopteerd, en de winter is ingevallen, gunnen wij Jerry ook een echt dak boven zijn hoofd.

 

 

Voor Jerry is een tuin een vereiste, dit is hij dan ook gewend. Heerlijk spelen, rond snuffelen en met mooi weer genieten in het zonnetje. 

 

 

Voor Jerry zoeken wij een fijn thuis, met voldoende aandacht voor hem. Een familie die begrijpt dat een jong hondje nog veel vanuit de basis dient te leren lees onze informatie: Begeleiding jonge hond daarom goed door.

 

 Jimmy  loopt  nog niet mee aan de riem. Dit dient in stapjes geoefend dienen te worden  door zijn nieuwe baasje(s). Binnen de handleiding rescue-hond staat kunt u lezen hoe dit , in stapjes, op te bouwen KLIK HIER 

 

 

Zijn verhaal (contact/verzorgster Issa Carmen) Jerry is net zoals vele pups in Roemenië, als ongewenst langs de weg gevonden, in dit geval langs de weg van de supermarkt. Issa heeft hem meegenomen verzorgt, en kennis laten maken met al haar andere honden. Jerry is erg speels en vriendelijk. Zodra de juiste match is gevonden reist Jerry naar zijn nieuwe familie toe. In zijn geboorteland Roemenië maakt hij geen schijn van kans op een veilig en fijn leven.

Bekijk hier de video met Jerry :

Jerry en zijn vriendjes heerlijk aan het knuffelen met de verzorgers 

 

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze direct op onze website.

 

Onkostenbijdrage  425,00

 

DENKT U EEN GOEDE MATCH TE ZIJN VOOR DIT LEUKE HONDJE?

 

.KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE FORMULIER


BOYKE ( Kleine middelmaat )

** GERESERVEERD **

 

Geslacht:  Reutje

Leeftijd: Geboren september 2020, vastgesteld door dierenarts.

Formaat: Klein/ kleine middelmaat 

Type:  Lieve onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja, ons beleid > 12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke situatie

Kan met andere honden: Ja
Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Een lief honden-speelmaatje is altijd erg gezellig, maar niet perse noodzakelijk bij voldoende aandacht.

Kan met katten: Onbekend

Kan in appartement:  Ja

Gevaccineerd: Ja

Europees paspoortje: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring: Ja

LIEF KNUFFELKONTJE " BOYKE " WIE LAAT ZIJN OOGJES WEER STRALEN EN MAAKT BOY WEER EEN GELUKKIG HONDJE?

 

Boyke kan prima met de andere hondjes opschieten, maar heeft bij voldoende aandacht binnen zijn toekomstige familie, niet perse een honden-vriendinnetje nodig, al is dit natuurlijk wel heel gezellig.

 

Boyke is ook geschikt voor op een appartement, mits met voldoende uitloop.

 

Kortom Boyke is een geweldig leuk hondje.

 

Binnen de opvang, een particulier asieltje, wordt geoefend met leren lopen aan de lijn.
Dit dient door zijn nieuwe baasjes verder begeleid en opgebouwd te worden. Binnen onze handleiding rescue-hond staat dit uitgelegd: Klik Hier

 

Zijn verhaal (contact/verzorgster Luiza )

Boyke logeerde eerder binnen het gemeente asiel waar de honden worden verzorgd door een team van vrijwilligers. De meeste honden vinden nooit een baasje..... Luiza gaat wekelijks  op bezoek en kijkt  kijkt dan welke honden geschikt zijn voor adoptie. Zij reserveert deze honden voor haar hondenhotel, zodat deze honden kans maken op een eigen familie en een beter leven.  In zijn geboorteland heeft knuffelkontje Boyke   geen enkele kans op een veilig en gelukkig leven, daarom heeft Luiza ons gevraagd om voor hem fijne baasjes te zoeken.

 

Zodra zijn match is gevonden reist Boyke met ons officiële trace dierenvervoer naar haar nieuwe familie toe. Zie hiervoor ook de informatie bovenaan deze pagina.

Video met Boyke:
Boyke geniet van aaitjes en aandacht

 

Zodra er beeldmateriaal beschikbaar is plaatsen wij deze direct op onze website.

Onkostenbijdrage  395,00

 

Indien u interesse heeft om Iris te adopteren, kunt u vrijblijvend ons interesse formulier invullen,

 

.KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE FORMULIER


SNOOPY   (Kleine middelmaat )

Leeftijd: Geboren mei 2022 vastgesteld door een dierenarts

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Lieve kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Gemiddeld Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie.

Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar, geen drukke situatie met veel aanloop. 

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Nee

Kan katten: Onbekend

Kan in appartement: Nee

Gevaccineerd: Ja

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

SNOOPY, VRIENDELIJKE REUTJE, ZOEKT THUIS MET TUINTJE OM TE SPELEN EN TE GENIETEN

Snoopy is een lief manneke die momenteel verblijft binnen een kennelsituatie. Maar dit manneke kan hier niet aarden en verlangt naar een eigen thuis met tuinen  en eigen mensenvriend(in) .

 

Snoopy is een vriendelijk hondje, hij geniet binnen de opvang van aandacht en aaitjes, maar daar is helaas te weinige tijd voor binnen dit asiel waar hij noodgedwongen logeert.


Snoopy is aftastend en kijkt in het begin even de kat uit de boom. Zodra het ijs gebroken is komt die knuffels halen en wilt hij graag met zijn baasje wandelen, de tuin in of heerlijk spelen.

 

Snoopy is niet gelukkig in het asieltje en heeft echt aandacht nodig van een lief baasje. Voor Snoopy zoeken wij een baasje, die haar alle aandacht en liefde kan geven die hij nodig heeft. 

 

Snoopy kan nog niet aan de riem lopen, maar hij is een snelle leerling. Het oefenen dient door zijn nieuwe baasjes opgepakt te worden binnen het proces van acclimatiseren. Binnen onze Handleiding Rescue-hond kunt u lezen hoe dit in zijn werkt gaat: Klik Hier

 

Bent u opzoek naar een lief vriendje en tijd voor dit leuke zachtaardige hondje? Dan nodigen wij u uit te reageren.

 

Zijn verhaal (contact /verzorgster Crina)
Lieve Snoopy  is eerder door zijn vorige baasjes als ongewenst op straat gezet. en zwierf ongelukkig rond, opzoek naar voedsel en mensen die hem wilde helpen rond.  Snoopy werd gevangen door de hondenvangers en belanden vervolgens in de public shelter ( lees dodingsasiel)  Ons contact Crina heeft hem daaruit gered.Snoopy logeert nu in haar armzalige asieltje, niet te vergelijken met een asiel in Nederland.
Snoopy is namelijk helemaal niet gelukkig.
Daarom heeft Crina ons gevraagd of wij een fijn thuis willen zoeken voor Snoopy zodat hij zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond. 
Zodra de juiste match Voor Snoopy is gevonden reist hij naar zijn nieuwe baasje(s) toe met ons officiele trace dierenvervoer. In zijn geboorteland Roemenie heeft Snoopy geen enkele kans op een veilig en gelukkig hondenleven.

Bekijk hier de video met Snoopy:

 

Wie haalt dit lieve manneke uit zijn kenneltje en geeft hem de aandacht die hij verdient?

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze z.s.m. hier op de website.

De onkostenbijdrage voor Snoopy is  425,00 Euro

 

DENKT U EEN GOEDE MATCH TE ZIJN VOOR DEZE LEUKE HOND?

 

KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE INTAKE-FORMULIER 


BOY   ( Kleine middelmaat )

Leeftijd: Geboren juli 2022. bevestigd door dierenarts

Type: Prachtige vriendelijke kruising

Formaat:  Klein / kleine middelmaat ( 8 kg )

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen:  Ons beleid > 12 jaar echter, plaatsen wij Boy niet  binnen een drukke (gezin-)situatie

Sociaal: Ja, dient te acclimatiseren vanuit het asiel

Kan met andere honden: Ja

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Een lief hondenvriendje heeft de voorkeur

Kan met katten: Onbekend

Gevaccineerd: Ja

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gezondheidsverklaring: Ja

Gecastreerd: Ja

BOY, VROLIJK, VRIENDELIJK MANNEKE WACHT BIJ ZIJ GASTGEZIN IN NEDERLAND, OP ZIJN MATCH

Boy is een vriendelijk en zachtaardige kereltje.
Boy is een mensgericht jong hondje die past binnen veel situaties. Mits natuurlijk zijn toekomstige baasje(s) tijd investeert in Boy en samen met hem leuke activiteiten onderneemt.
Dit geldt natuurlijk voor iedere hond.


Boy  is een rustig van aard,  vindt alles goed.
Hij houd van spelen met de andere honden.
Zodra  Luiza bij hem is, is Boy een lief blij ei. 
Boy geniet van alles aandacht.

In het privé asieltje van Luiza wordt geoefend met aan de riem lopen. Na zijn adoptie dient dit door zijn  nieuwe familie dit verder geoefend te worden. Binnen onze Handleiding Rescue-hond kunt u lezen hoe dit in stapjes op te bouwen; KLIK HIER

 

Voor Boy is een gelijkwaardig hondenmaatje heel gezellig en heeft de voorkeur.

Voordat u reageert op een jonge hond, realiseert u zich wel dat een jonge hond nog veel vanuit de basis dient te leren. Hoe dit in zijn werk gaat kunt u lezen binnen de handleiding Rescue-hond:
Begeleiding jonge hond.

 

Zijn verhaal:  (Verzorgster/contact Luiza )

Luiza gaat wekelijks op bezoek in het gemeente asiel waar de honden gelukkig goed worden verzorgd door een door een team lieve en betrokken vrijwilligers, die zich het lot van de honden aantrekken. De meeste honden die binnen dit asiel verblijven, vinden geen thuis....


Luiza kijkt dan welke honden vriendelijk zijn en geschikt voor adoptie. Vervolgens komen de  hondjes, in haar opvang zodat zij kans maken op een beter en gelukkig leven. Zo ook Boy.

In zijn geboorteland heeft Boy geen kans op een veilig en gelukkig leven, daarom is onze stichting gevraagd om voor Boy opzoek te gaan naar fijne baasjes. Zodra zijn match is gevonden, reist Boy z.s.m. met ons officiele en erkende dierenvervoe

Bekijk hieronder de video met Boy :

 

Boy en zijn vriendjes.

 

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze z.s.m. hier op de website

De onkostenbijdrage voor Boy  is:
 425,00 Euro

 

DENKT U EEN GOEDE MATCH TE ZIJN VOOR DEZE HOND?


KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE INTAKE-FORMULIER 


HARIBO 
( Kleine middelmaat )

Leeftijd:  Geboren in 2019/2020  ongeveer 3.5 - 4 jaar , bevestigd door dierenarts

Formaat: Kleine middelmaat/Middelmaatje

Type: Vrolijke onbekende kruising

Energy niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Met voorkeur als enige hond, of een lief gelijkwaardig teefje

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoort: Ja

Chip registratie: Ja

Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

HARIBO, VROLIJK SPEELS MANNEKE 
VERDIENT MEER DAN EEN KIL KENNELTJE

Haribo is in de bloei van zijn leven en verdient fijne baasjes. Haribo is een vrolijke  en mensgerichte hond, die geniet van aandacht en gezelligheid.

 

Dit leuke ventje heeft een vriendelijk karakter en geniet van de spaarzame aandacht binnen het asieltje.

Haribo vindt het niet fijn om gestoord te worden tijdens zijn maaltijd en eet liever alleen zonder andere hond in de buurt,
  Zodra rescuer Crina bij hem komt, is Haribo enthousiast en geniet van aandacht en knuffels.   Het liefst zou Haribo uitgebreid dollen met Crina, maar daar is geen tijd voor in het armzalige asieltje......    

 

Het is niet bekend of Haribo is geleerd om te lopen aan de riem. Helaas is er geen tijd in het asiel om dit met hem te oefenen. Het oefenen dient door zijn nieuwe baasjes opgepakt te worden binnen het proces van acclimatiseren. Binnen onze Handleiding Rescue-hond kunt u lezen hoe dit in zijn werkt gaat: Klik Hier

 

 

Zijn verhaal (contact Crina):

Eerder werd Haribo als ongewenst achter gelaten, in de buurt van het schooltje waar Crina werkt.   Crina nam hem mee naar haar opvang Ondertussen is Haribo gevaccineerd, gecastreerd en mag hij reizen naar zijn nieuwe familie toe.

Bekijk hieronder de video's  Haribo. 

 

Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze z.s.m. hier op de website


 HARIBO, smikkelen van zijn brokjes

 

De onkostenbijdrage voor Haribo is

395,00 Euro

 

DENKT U EEN GOEDE MATCH TE ZIJN VOOR DEZE HOND?


KLIK HIER VOOR HET  INVULLEN VAN ONS INTERESSE INTAKE-FORMULIER