Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » CHICA (Middelmaat)

CHICA (Middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEVE CHICA,  OOK ZIJ VERDIENT EEN WARM MANDJE.
Chica is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Chica:
Deze volgen binnenkort!

CHICA is een "Droom" van een hond.
Zij is knap en heeft een vriendelijk en zachtaardig karakter.
Een hond die zo graag de liefdevolle aandacht zou willen ontvangen.
Een hond die er naar verlangt gewenst te zijn door haar baasjes.
Voor haar zijn wij dan ook op zoek naar baasjes die samen met haar,
de nieuwe wereld voor Chica gaan ontdekken, zonder direct te hoge verwachtingen
En haar laten zien en ervaren dat er meer is dan alleen een tuin.
Kortom een vriendelijke  begeleiding, binnen voor haar nieuwe huiselijke situatie,  op haar tempo
Want dat verdient deze hond!

Doordat Chica eerder een vervelende situatie heeft meegemaakt, met een roedel andere honden,
net nadat zij aan haar lot was overgelaten met haar pupjes, bemiddelen wij haar alleen als enige hond, binnen een rustige situatie.

Haar verhaal (Rescuer Roxana)
Chica is gevonden door een goede vriendin van Roxana,  op een veld net buiten de stad.

Daar was zij als ongewenst achtergelaten om van ontbering te sterven...

Zij zag  dat zij  pups moest hebben, en vond na even zoeken  6 pupjes.

Onmiddellijk werd dit ongelukkige gezinnetje naar de dierenarts gebracht en onderzocht.

De pups maken het goed en worden door mama CHICA heel goed verzorgd.

Zij logeren nu bij een particulier in een buitenverblijf, totdat de juiste match is gevonden.

CHICA en haar haar pups zijn gezond verklaard door de dierenarts, zij zijn reisklaar.

Zodra de juiste match is gevonden reist Chica  met officieel TRACE  dierentransport naar haar nieuwe lieve baasjes in Nederland.
In haar geboorteland Roemenië maakt deze lieverd geen geen kans op een liefdevol en veilig leven.

Heeft u serieuze interesse? Voldoende tijd voor lieve Chica dan nodigen wij u uit online ons intake-formulier in te vullen.

De button met link staat op deze pagina.

CHICA

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  Eind 2019/ begin 2020

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Nee ( op dit moment niet )

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, wij plaatsen Chica alleen als enige hond.

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor CHICA  is: 375,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst