HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » PEACH ( Kleine/Normale middelmaat )

PEACH  ( Kleine / Normale middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

PEACH, LIEF MEISJE, MET VRIENDELIJK EN RUSTIG KARAKTER.

Peach is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
(Deze volgen binnenkort)
Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving  :

Peach is een lieve jonge hond.
Volgens haar rescuer en verzorgster is zij de goedheid zelve.
Zij is rustig, speelt graag op een rustige manier, maar geniet ook om naar de andere honden te kijken als deze aan het spelen en ravotten zijn.

Peach is een hond die niet veeleisend is.
Een heel lief baasje, zonder hoge eisen, een heerlijke wandeling, een warme mand, goed eten en liefde.

Voor Peach zijn wij op zoek naar een situatie met niet veel aanloop, geen zoete inval.

Voor Peach zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die begrijpen, dat zij vanuit een asiel dient te acclimatiseren, op haar eigen tempo.
Dit vraagt nu eenmaal tijd en geduld.

Meelopen aan de riem dient geoefend te worden, uitleg staat binnen de Handleiding Rescue-hond. KLIK HIER

Voor Peach is het een vereiste dat er een gelijkwaardig honden-maatje, die een vriendinnetje als Peach op prijs stelt aanwezig is.

Het verhaal van Peach  (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Peach is door haar vorige eigenaren, als ongewenst op straat gezet.
Zij is gevonden in de straten van Deva in Roemenië.

Crina ons contactpersoon en tevens verzorgster heeft zich over dit meisje ontfermd en kwam er al gauw achter dat zij een zacht en lief karakter heeft.

Voor Peach is het beter om een fijn thuis te hebben.
Zij  snapt niets van die drukte om haar heen binnen het asiel.
Daarom heeft Crina ons gevraagd of wij een lieve familie kunnen vinden voor haar.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Peach  is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar geboorteland Roemenie heeft zij  geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Naam PEACH

Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door dierenarts, geboren in: 2020

Formaat: Kleine tot normale middelmaat

Type: Lieve onbekende ruwharige kruising

Energie niveau: Gemiddeld/Laag

Sociaal, Ja, dient binnen nieuwe situatie  te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje vereist

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Peach is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.