HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » KWINTA ( Klein )

Kwinta ( Klein ) Verblijft in Nederland

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEF BESCHEIDEN MEISJE KWINTA, ZOEKT EEN RUSTIG HUISJE WAAR ZIJ MAG ZIJN, WIE ZIJ IS.
Kwinta is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Note; Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving van Kwinta  :

Kwinta is een poedeltje, klein formaat. Voor haar zijn wij op zoek naar een liefdevol baasje die haar in haar waarde laat
om samen vertrouwen op te bouwen.

Kwinta kan meelopen aan de lijn en luistert naar haar naam.
Ook is
Kwinta gewend aan een bench met open deurtje, een veilig plekje voor haar

Kinderen vindt zij niet fijn. Zij wordt hier heel onzeker van.
Een tuintje is wel een vereiste voor Kwinta. Na een lang leven eerder in een kenneltje is genieten van de buitenlucht en luieren in de schaduw toch een fijn vooruitzicht. Kwinta ligt graag in het zonnetje om vervolgens een lekker dutje te doen.

Kwinta is afkomstig van een fokker in Nederland, zij is afgedankt, daarom zijn wij benaderd om voor dit meisje op zoek te gaan naar een liefdevol thuis.  Kwinta is altijd goed verzorgd maar nu overbodig voor de fok.
Zonder onze tussenkomst zou Kwinta worden ingeslapen.

Wij gunnen Kwinta een liefdevol baasje die samen met haar wilt genieten.
Dat is wat dit meisje na jaren van trouwe dienst eindelijk verdient

Bent u iemand die graag geniet in eigen huis en tuin samen met een lief vriendinnetje voor het leven? I
s het bij u geen geen zoete inval, en heeft u geen hoge verwachtingen en begrijpt u dat dit lieve meisje dient te acclimatiseren bij haar nieuwe baasje na haar leven bij een fokker.
Gunt u deze lieverd een mooie en liefdevolle gouden jaren?
Dan zijn wij opzoek naar u en nodigen wij u uit te reageren en ons intake-formulier in te vullen.
 Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een mail

stichting_friends4straydogs@outlook.com

Kwinta wordt binnenkort gesteriliseerd, haar tandjes worden gereinigd, zij is gevaccineerd, heeft een Nederlands paspoortje en verblijft bij de fokker in Nederland.

KWINTA

Geslacht:  Teefje

Leeftijd: Geboren November 2011

Formaat: Klein

Type: Poedel

Energie level: Laag

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Kwinta word niet bij kinderen geplaatst, zie uitleg in de omschrijving

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Word binnenkort gedaan

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Vachtverzorging: ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  samen met u kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Kwinta is:  € 225,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.
Stichting Friends4straydogs werkt volledig non-profit. De daad werkelijke kosten zijn vaak hoger dan de onkostenbijdrage.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, en een bijdrage in de kosten voor opvang
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)