HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » KIRA ( Kleine Middelmaat )

Kira ( Kleine Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

*** KIRA *** JONG VROLIJK MEISJE, HOUDT VAN AANDACHT
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Kira

Kira is een slim, vriendelijk en mensgericht meisje. Kijk eens naar haar vrolijke bekkie Zij is leergierig en geniet van aandacht. Zodra haar verzorgster bij haar is, geniet zij met volle teugen maar kijkt haar aan verdrietig, zodra de verzorgster weggaat.Dit lieve meisje snakt naar aandacht en haar nieuwe familie.

Zij is maatjes met haar broertje KID.

Voor haar zijn wij op zoek naar een familie die vooral leuk vinden om met haar denkspelletjes en ook basistraining te volgen.

Baasjes die begrijpen dat Kira een jong hondje is en alles vanaf de basis dient te leren.

Dit vraagt tijd, geduld maar ook inzictht.

Volgens haar verzorgster is KIRA een nieuwschierig en leergiering vriendelijk hondje, dat graag onderdeel van een mensenfamilie wilt zijn.

Een gelijkwaardig hondenvriendje zou heel fijn zijn voor haar, echter niet perse noodzakelijk maar heeft wel de voorkeur.

Als Kira u aanspreekt en denkt dat zij een match is binnen uw situatie, nodigen wij u uit ons intake-formulier hier op de Website  in te vullen.

Kira haar verhaal:

Kira en haar broertje KID, werden door ons contact Kupan aangetroffen in een vreselijk doding-asiel. Beide zijn door haar gered en verblijven nu bij haar in de opvang/asiel

Echter een prive asieltje is geen thuis.... Dit lieve meisje dat zo graag wilt "pleasen", verdient een heerlijk mandje bij haar eigen familie.

Zodra haar match is gevonden reist KIRA met ons officiele Trace dierenvervoer naar u toe.

In haar geboorteland Roemenie heeft deze kleine lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven, daarom heeft Kupan ons gevraagd voor haar op zoek te gaan naar fijne baasjes.

Naam: KIRA

Geslacht: Vrouwtje

Leeftijd: Geboren in : febr/mrt 2021

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Hele lieve onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld/LaagSociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja, maar gelijkwaardig lief hondenmaatje is wel heel fijn voor KIRA.

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Kira is: € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.