HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » TEEFJES » CHRISTA (Klein)

CHRISTA  (Klein formaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

CHRISTA is een vrolijk klein hondje,
zij is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's
(Deze volgen binnenkort)

Christa is een mensgericht en vrolijk hondje.
Zij speelt graag, maar is niet overdreven actief.
Christa vindt mensen en andere honden erg leuk en geniet van aandacht.`

Zij is aanhankelijk en is bekend met lopen aan de riem
Dit wordt momenteel met haar geoefend, maar binnen een nieuwe situatie dient dit wel geoefend  te worden.

Christa is een gezellig hondje.
Zij kan als enige hond worden geplaatst, mits er voldoende aandacht is voor haar.
Maar een leuk gelijkwaardig honden vriendje is natuurlijk ook erg leuk.

Bent u haar nieuwe baasjes die samen met Christa een vriendschap voor het leven wilt gaan opbouwen?

Haar verhaal rescuer (Luiza Kupan)

Dit lieve hondje werd door Luiza opgemerkt binnen het gemeenteasiel (lees dodingsasiel).
Christa smeekte met haar kleine oogjes, Luiza kon haar niet achterlaten en haalde Christa uit deze uitzichtloze situatie.
Ondertussen is Christa, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en mag zij haar koffertje pakken voor een beter leven waar zij wel gewenst is.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Christa  is gevonden reist zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.
In haar/zijn geboorteland Roemenie heeft Christa   geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Geslacht: Teefje

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio : 2018 (ongeveer 3 jaar)

Formaat: Klein

Type:  Prachtige onbekende kruising

Energy level: Laag/ Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is Crista niet de hond die u aanspreekt?

Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelingshonden op onze website die allen een beter leven verdienen.

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet impulsief en vragen u daarom ons  Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.