TOBY ( Middelmaat )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

TOBY VROLIJKE VRIENDELIJKE LACHEBEKJE, BIJ WIE IS HIJ WELKOM?

Toby is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van  Toby
Bekijk hier de video van Toby, samen spelen met verzorgster Christina

Omschrijving Toby :

Toby is een prachtige jonge hond die graag speelt, hij is heel vriendelijk en het is net of hij altijd lacht.

Zijn verzorgsters Cristina en Crina zijn helemaal weg van hem en gunnen hem een fijn baasje.

Toby is een lieve en  mensgerichte hond.

Wij  plaatsen Toby als enige hond, hij vind spelen met andere honden leuk, zolang er maar geen voedsel aan te pas komt.

Als Toby lekker buiten met andere honden kan spelen en rennen heeft hij geen maatje nodig.

Voor Toby zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes die begrijpen dat Toby nog een jonge hond is en hij spelend dient te leren.

Dit vraagt tijd en geduld, wie bouwt met Toby een vriendschap op voor het leven?

Toby kan nog niet aan de riem lopen maar met oefening na het acclimatiseringsproces komt dat goed.
KLIK HIER voor uitleg binnen onze handleiding hoe dit te oefenen,

Het verhaal van Toby

(rescuer/verzorgster Crina Maria)

Toby komt uit het gemeente asiel van Simeria in Roemenie.

Toen hij aankwam bij het privé asiel van Crina was hij zo mager dat hij zijn voedsel niet wilde delen met andere honden.

Hij is liefdevol opgevangen door Crina, maar een eigen mandje en thuis is natuurlijk veel fijner dan een koud asieltje. .

In zijn geboorteland Roemenië, heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en fijn leven.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Toby is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Toby geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

TOBY

Geslacht: Reu

Leeftijd: 2018/2019

Type: Prachtige vriendelijke kruising

Formaat: Middelmaat

Energieniveau: Gemiddeld/hoog

Kan met kinderen:  Ons beleid > 12 jaar echter, plaatsen wij Toby niet binnen een drukke gezinssituatie met kinderen.

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Nee Toby word niet met andere honden geplaatst

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Toby is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.