HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » SAM ( grote Middelmaat )

Sam ( Grote Middelmaat )

OLD SAM VRIENDELIJKE GEZELLIGE SENIOR ZOEKT EEN PAAR PANTOFFELS WAAR HIJ LEKKER OP MAG LIGGEN.
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Old Sam:

Sam wil zo graag

Hij is zo leuk!

Omschrijving Old Sam:

Old Sam zoals hij liefkozend genoemd wordt,  Crina  is een vriendelijke hond, die van gezelligheid houd.
Old Sam vind het heerlijk om geknuffeld te worden en is heel blij als de verzorgers hem weer een paar dikke knuffels geven.

Old Sam heeft niet veel nodig een lief baasje die begrijpt dat een senior ook af en toe eens aan zijn middagdutje toe is
Gezellig met het baasje wandelen en veel knuffels ontvangen.

Old Sam is geschikt voor ouderen mensen, en loopt aan de riem, na acclimatiseren dient dit nog wel verder geoefend te worden

Bent u het lieve baasje die Old Sam nog een warme oude dag gunt? en hem in zijn waarde laat.

Het verhaal: van Old Sam (rescuer/verzorgster Crina Maria)

Old Sam is een hond die in het gemeente asiel (dodingsasiel) wegkwijnde.
Hij keek Crina smekend aan met zijn mooie oogjes in de hoop dat hij meegenomen zou worden.
Old Sam had geluk, Crina heeft hem gered en in haar eigen asieltje een plekje gegeven om alsnog een fijn huisje te vinden, die deze senior zo verdient.

Crina heeft ons gevraagd of wij een fijn huisje kunnen vinden voor hem.
De kou en de tocht maken het voor een oudere hond als Old Sam er niet beter op.
Een particulier asieltje daar, is niet te vergelijken immers met een pension in Nederland.
Koud vochtig beton met wat stro en een hokje, in de buitenlucht,  is alles waar Old Sam op dit moment heeft

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Old Sam  is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Old Sam geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Old Sam

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer rond 2010/2011

Honden in een doding asiel worden vaak ouder geschat ivm euthanasie ( de kans is aanwezig dat Old Sam iets jonger is )

Formaat: Grote middelmaat

Energie: laag

Type: Kruising Mioretic

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Wij plaatsen Benji, gezien zijn leeftijd niet binnen een drukke situatie, of gezin met jonge kinderen.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Old Sam is:  € 195,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.