HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » RUDY ( Middelmaat )

Rudy ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

IK RUDY HOU VAN WANDELEN, EN LEKKER AKTIEF BEZIG ZIJN, WIE GAAT ER MET MIJ OP PAD?

Rudy is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Rudy:

Omschrijving:

Rudy is een mooie vriendelijke husky met twee prachtige verschillende kleuren ogen.

Rudy is graag actief bezig met spel, wandelen en denkwerk. Alleen een ommetje om is niet genoeg voor Rudy.

Rudy loopt aan de riem maar dient wel na acclimatiseren verder geoefend te worden.

Wij zoeken voor Rudy een baas die kennis ervaring en inzicht heeft in dit ras. Die weet wat een hond als Rudy nodig heeft. Hem begeleid en kan voorzien in zijn behoeftes. Rudy is een slimme hond die uitdaging nodig heeft.

Rudy kan alleen geplaatst worden, of met een maatje, maar Rudy is heel erg gesteld op zijn eten, en dient ook apart te eten.

Het verhaal van Rudy (Rescuer/verzorgster Crina Maria)

Rudy is husky die aan de ketting lag bij zijn vorige eigenaar. Rudy kreeg weinig tot geen eten, en werd dagelijks mishandeld. Op een dag wist Rudy zich los te maken en heeft om zijn honger te stillen een kip opgegeten van zijn baas. Dit heeft zijn toenmalige baas doen besluiten hem op straat te gooien. Crina hoorde van zijn verhaal en is hem gaan zoeken. Rudy heeft nu een veilige plek, en eten. Maar een kennel is natuurlijk geen huis, en daarom heeft Crina ons gevraagd om een fijn thuis te zoeken voor Rudy.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Rudy is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.
In zijn geboorteland Roemenie heeft Rudy geen schijn van kans op een veilig en beter leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

RUDY

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 4 a 5 jaar 2016/2017

Formaat: Middelmaat

Type: Kruising Husky

Energie: Gemiddeld/hoog

Kan met kinderen: Wij plaatsen Rudy niet in een gezin met kinderen

Hondenmaatje nodig: Niet perse

Kan met katten: Nee

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Rudy is:  € 355,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.