HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » ROCK ( Grote Middelmaat )

Rock ( Grote Middelmaat )

LIEVE GROTE MENSGERICHTE KANJER ROCK

Rock is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van

deze volgen binnenkort.

Omschrijving Rock:

Rock is een hele vriendelijke grote Loebas, hij houd van mensen, Opa's en oma's en kinderen. Hij geniet van aandacht en is onderdeel van het gezin. Rock is een huiselijk leven gewend, Katten vind Rock niet zo leuk. Waar Rock wel van houd is heerlijk wandelen. Geen uren achter elkaar maar een wandeling van een uur vind hij heerlijk.

Wij plaatsen Rock niet in een stad, het is een grote hond die ruimte nodig heeft, lekker in de tuin kan banjeren en genieten van het zonnetje.

Wij zoeken voor Rock een baas die inzicht heeft in de hondentaal en snapt wat een hond nodig heeft. Dat de hond eerst dient te acclimatiseren.

Het verhaal (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Rock is als jonge hond bij ons contact Luiza in Roemenië terecht gekomen en opgegroeid bij haar moeder
die ook honden in nood opvangt voor Luiza.

Alhoewel ze allemaal heel gek zijn op Rock weten zij dat ROCK beter af is bij een eigen familie.

De moeder van Luiza kan met hem wandelen ondanks dat hij zo groot is, hij loopt zeer rustig mee en trekt niet aan de lijn.

Luiza heeft ons gevraagd een goed huis voor hem te vinden waar hij, zijn leven lang van een lieve familie kan genieten,

van aandacht die deze lieve hond verdient.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Rock  is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Rock  geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar zijn nieuwe familie.

ROCK

Geslacht: Reu

Leeftijd: 2016/2017 ongeveer 5 jaar

Formaat: Grote Middelmaat

Type: Grote onbekende kruising

Energieniveau: laag/gemiddeld

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers geen drukke (gezin) situatie

Hondenmaatje nodig: Kan alleen geplaatst worden

Kan met katten: Nee

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Rock is:  € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en katten- besluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.