HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » RALPH (Middelmaat)

RALPH (Middelmaat)

LIEVE SLIMME RALPH WACHT AL ZO LANG OP EEN MOOI LEVEN.

Ralph is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Klik op onderstaande link om de leuke video te zien van Ralph

Ralph vindt het heerlijk om te spelen en te rennen
Ralph daagt zijn verzorgster uit

Ralph speelt heel graag
De foster is heerlijk ravotten en spelen met leuk hondenkind Ralph
Ralph en Finn aan het spelen

Ralph is een slimme leuke speelse en blije hond.
Zowel met zijn opvanggezin, het zoontje en de andere hond binnen dit gezin speelt hij er op los.
Vooral oudere kinderen vindt Ralph erg leuk.

Ralph is een hond die graag samen met het baasje leuke spel activiteiten onderneemt.
Ralph houdt van zwemmen en rennen.

Maar Ralph geniet ontzettend om samen met andere honden op te trekken.
Hij weet niet beter en heeft altijd een leuk honden-speelmaatje,  binnen zijn opvanggezin, om mee op te trekken.
Daarom is een leuk gelijkwaardig honden-speelmaatje voor Ralph een vereiste.
Natuurlijk speelt Ralph ook met kleinere honden maar zijn voorkeur is echt een middelmaats hond.

Ralph loopt netjes mee aan de riem.
Hij reageert prima op positieve bevestiging (beloning).
Binnen een nieuwe situatie, mbt het acclimatiseren dient dit rustig opgebouwd te worden, immers de omgeving is nieuw en
er dient een band opgebouwd te worden tussen zijn nieuwe baasje en Ralph.

Ralph is een lieve hond die ruimte nodig heeft, niet een hond voor middenin de stad of drukke woonwijk.
Voor Ralph is een ruime goed afgezette tuin een vereiste voor plaatsing.

Helaas is er binnen het opvanggezin niet de mogelijkheid om Ralph de aandacht en beweging te gegeven die hij zo nodig heeft.
Hierdoor dient Ralph veel tijd in zijn kenneltje door te brengen.

Zijn toekomstige baasje moet dan ook voldoende tijd voor hem kunnen vrijmaken en graag met Ralph het avontuur aangaan om samen
leuke activiteiten te ondernemen.

Indien u denkt de match voor Ralph te kunnen zijn, nodigen wij u uit ons intake-formulier, in te vullen
Zie hiervoor de blauwe button rechts boven, op deze pagina.
Enige kennis van basis training/opvoeding op positieve wijze en hondentaal is gewenst

Het verhaal van Ralph.

Ralph en Finn zijn als jonge hondjes eerder gevonden door ons contact Sinzi in Roemenië.
Beide waren als ongewenst buiten de bebouwde kom achtergelaten in de berm, naast een drukke weg.
Zijn broertje Finn is al geruime tijd in Nederland, maar Ralph heeft nog steeds geen huisje.
Sinzi en haar gezin zorgen voor Ralph echter kunnen zij hem niet bieden (werken beide fulltime),
wat deze enthousiaste en speelse hond nodig heeft.
Wij staan in direct contact met het gastgezin van Ralph.

Zodra de juiste match voor Ralph is gevonden reist hij zo spoedig mogelijk met  ons geselecteerde trace dierenvervoer naar Nederland toe.
In zijn geboorteland Roemenië heeft deze lieve speelse hond geen enkele kans op een gelukkig en veilig leven.

RALPH

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren in december 2019

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekend

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >14 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie.

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Nee, Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Ja, dit dient wel begeleid te worden.

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is RALPH niet de hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke bemiddelingshonden op deze website,
die allen een beter leven verdienen. ** KLIK HIER **

Wij werken met een uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intake-formulier hier online in te vullen.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor RALPH is: € 395,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

* UBN

* Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

* KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.