HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » PIRATE ( Middelmaat )

PIRATE ( Middelmaat )

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

IK BEN REUTJE PIRATE IK HBE DRIE POOTJES MAAR IK KAN ALLES HOOR NET ALS MIJN VRIENDJES MET4 POOTJES!

Pirate is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Pirate:

Omschrijving Pirate  :

Pirate is een vriendelijke hond die net als alle honden met vier pootjes alles doet. Hij speelt, is vrolijk, wandelt graag en is nog heel slim ook.

Dit vriendelijke kereltje heeft niet zo veel nodig. Een fijn thuis waar hij heerlijk de tuin in kan, en met het baasje heerlijk kan wandelen of gezellig hersenspelletjes doen.

Pirate zit in het gemeente asiel maar word met regelmaat bezocht door Luiza ons contactpersoon/verzorgster. Zij kan helaas niet alle honden opvangen in haar opvang/prive asieltje omdat de Roemeense overheid teveel honden niet toestaat.

Pirate loopt aan de riem maar dient wel geoefend te worden binnen een nieuwe situatie.

Voor Pirate zoeken wij verantwoordelijke baasjes, die  begrijpen wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond inhoud.

Baasjes die begrijpen dat het opvoeden van een jonge hond zeer zeker niet vanzelf gaat. Dit vraagt geduld, veel tijd, begeleiding, inzicht, liefde maar ook consequent zijn.

Denkt u de match te zijn voor deze lieverd in de bloei van zijn leven?

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Pirate is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Pirate geen schijn van kans op een veilig en beter leven.
Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

Het verhaal: (Rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Pirate was een leuke pup toen hij geadopteerd werd, maar toen pirate groter werd heeft de familie hem afgestaan aan andere familieleden. Deze mensen keken niet echt naar hem om en Pirate kreeg een auto ongeluk. Zijn poot moest geamputeerd worden en toen vond zijn familie het tijd om hem naar het asiel te brengem. Want wat heb je aan een hond met drie poten.

Pirate zit daar nog steeds maar is beste vrienden met de verzorgers daar. Luiza gunt Pirate een thuis, maar in Roemenië maakt hij daar echt geen kans op met zijn drie pootjes.

In zijn geboorteland Roemenië maakt hij geen schijn van kans op een liefdevol leven.

PIRATE

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 2 jaar dit is geschat door de dierenarts van het gemeente asiel

Formaat: Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient wel eerst te acclimatiseren

Kan met kinderen: Wij plaatsen Pirate niet in een drukke gezin situatie

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Pirate kan alleen geplaatst worden mits er voldoende ondernomen word met hem

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Pirate is:  € 395,00 Euro

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.