Paul ( Klein )

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

LIEF VRIENDELIJK VENTJE PAUL ZOEKT VOORDAT DE WINTER UITBREEKT EEN LIEF BAASJE DIE EEN FIJN WARM MANDJE VOOR HEM HEEFT. DEZE LIEVERD ZAL HET ZWAAR KRIJGEN VANWEGE ZIJN DUNNE VACHT. WIE WORD HET NIEUWE BAASJE VAN PAUL?

Paul is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Paul:

Paul aan het spelen met zijn vriendinnetje Misha, die ook een baasje zoekt:

Omschrijving van Paul :

Lieve Paultje, vrolijk klein kereltje is  gek op mens en dier.

Als zijn verzorgers in het asieltje komen, is hij zo blij dat hij de knuffels weer in ontvangst mag nemen.

Paul is een hondje die graag speelt met zijn soortgenoten, een hondje die zo graag knuffelt en tegen de verzorgers aanhangt.
Maar in het asiel is hier amper tijd voor te vinden.....
Paul is gewoon een heel leuk vriendelijk klein hondje, die een beter leven verdient.

In het asiel wandelt men niet met de honden,  maar men denkt dat Paultje eerder  een huisje heeft gehad
en dus wel weet hoe hij aan de lijn moet lopen.

Tijdens het acclimatiseren dient dit geoefend te worden, maar dit komt zeker goed.

Voor Paul is een gelijkwaardig honden maatje een vereiste..

Voor Paul zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes, die begrijpen wat de begeleiding en opvoeding van een jonge hond inhoudt.

Baasjes die begrijpen dat een jonge hond, aansturing nodig heeft.
Dit brengt veel tijd, geduld, begeleiding, inzicht, liefde en consequentie met zich mee.

Het verhaal (rescue Luiza Kupan/verzorgers asiel)

Paul zit in het asiel waar Luiza ons contactpersoon/ rescuer met grote regelmaat honden bezoekt.

Het is een van de weinige asiels waar de honden goed verzorgd worden.

Paul is echt een heel lief hondje maar  ook zwaar binnen het asiel.
Zijn vachtje is niet bestand en biedt amper tot geen  bescherming tegen de kou en het vriest nu al s nachts in Roemenië.
De winter doet hier al zijn intrede, het is verre van behaaglijk in het asiel

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Paul is gevonden reist hij met het door ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Paul geen schijn van kans op een veilig en beter leven. Luiza heeft ons gevraagd of wij ons best willen doen om voor Paul een huisje te zoeken.

PAUL

Geslacht: Reutje

Leeftijd: geboren 2019/2020 geschat door Dierenarts

Type: Onbekende kruising

Formaat: Klein

Energieniveau: Gemiddeld

Kan met kinderen: Ja vanaf 12 jaar o.b.v. Ouders/verzorgers

Sociaal: Ja,

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Ja

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Paul is:  €  395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.