HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » MILO ( Kleine Middelmaat )

Milo ( Kleine Middelmaat )

MET WIE MAG MILO SPELEN? DAAR IS HIJ DOL OP!
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Milo

Milo is een vriendelijk speels kereltje die samen met Basty in een kenneltje zit. Deze twee maken er altijd een groot feest van. Ze hebben de grootste pret met elkaar.

Milo is een jong leuk kereltje en het zou leuk zijn als hij zich op kan trekken aan een gelijkwaardig hondenmaatje. Milo moet nog aan de riem leren lopen. Maar volgens onze rescuer hoeft dat geen probleem te zijn. Dus met wat geduld en begeleiding leert Milo snel.

Denkt u de juiste match te zijn voor dit leuke kereltje, Bent u degene die lekker wilt spelen en wandelen met Milo?

Heeft u serieus interesse? Vul dan het intake-formulier in.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal  van Milo:

( Rescue'r ) Crina)

Lieve leuke Milo komt uit de Public Shelter ( openbare asiel ). Crina zag hem daar zitten en hij keek haar smekend aan en Crina nam hem mee naar haar privé  asiel.

Ondertussen is Milo klaar voor een fijn huis met een warm mandje bij een lief baasje, en heeft Crina ons gevraagd om voor Milo een fijn baasje te vinden.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Milo met de happy bus naar Nederland toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Milo geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

NAAM: Milo

Geslacht: Reu

Leeftijd: ( Geschat door de dierenarts )Ongeveer 2 jaar eind 2019

Formaat: klein Type: Leuke onbekende kruising

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Hondenmaatje nodig: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Milo is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.