HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » MARON ( Klein/Klein Middelmaatje )

Maron ( Klein/Klein Middelmaatje )

MARON Klein guitig ventje, is dringend op zoek naar een liefdevol THUIS
is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video van Maron

MARON is vriendelijk reutje die zijn nare situatie lijdzaam accepteert, maar stilletjes droomt, in zijn koude kenneltje, van een eigen lief en gezellig baasje en warm mandje. Dit leuke ventje, verlangt ontzettend meer aandacht en een wandelingetje, gezellig samen tv kijken en heerlijk kluiven in een zacht warm mandje.

Wie gunt dit jonge reutje een beter leven en valt op zijn lieve koppie?

Indien u serieuze interesse heeft, nodigen wij u uit ons intakeformulier in te vullen.

Voor Maron zijn zij op zoek naar een baasje die samen met hem de leuke dingen en activiteiten van het hond zijn gaat ontdekken. daar geniet Maron van met zijn eigen baasje.. Maron is een jonge reutje en verdient een begripvol baasje die met hem dit avontuur wilt aangaan

Maron zijn verhaal:

Maron werd door ons contact Crina opgemerkt binnen het dodingsasiel en besloot Maron te redden van een afschuwelijke dood. Ondanks dit akelige avondtuur, is Maron een lieverd en positief ingesteld.

In zijn geboorteland Roemenie heeft Maron geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra het lieve baasje voor Maron is gevonden, reist dit knappe manneke met ons officiële trace dierenvervoer naar zijn nieuwe baasje(s) toe.

Naam: MARON

Geslacht: Reutje

Leeftijd: Geboren: Geschat door dierenarts van ons contact medio 2018-2019

Formaat: Kleine / tot kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising, op schattige korte pootjes

Energie niveau: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring: ja door dierenarts

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Maron is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.