HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » BUMPER ( Grote Middelmaat ) In Nederland

• 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

BUMPER KANJER VAN EEN HOND, WAAR IS HET LEUKE ACTIEVE BAASJE DIE SAMEN MET HEM LEUKE ACTIVITEITEN GAAT ONDERNEMEN?

*Bumper verblijft al in Nederland*

Bumper is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van
Zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is, plaatsen wij deze zsm hier op de website

Omschrijving Bumper  :

Bumper was geadopteerd in Nederland, maar werd niet goed begrepen door zijn huidige baasjes, en daardoor begreep Bumper het baasje ook niet. Er is besloten om Bumper naar onze gedragstrainer te sturen en al gauw kwam het verlossende zinnetje. Er mankeert niets aan Bumper het is gewoon een hele lieve hond.

Ondertussen wil Bumper nu eindelijk zijn eigen plekje hebben, met een lieve baas die inzicht heeft in de honden taal, en weet wat een hond als Bumper nodig heeft.

Bumper is een vrolijke leuke speelse hond en vind het heerlijk om met andere honden te spelen, Ook houd deze lieverd van wandelingen en uitdagingen. Bumper is slim dus hersenwerk is erg leuk om samen met hem te doen

Bumper houd er wel van om zich bij drukte  even terug te kunnen trekken.

Het verhaal van Bumper

Bumper is gered uit het dodingasiel op verzoek van onze stichting. Hij was erg mager en hongerig.

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze leuke hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match is gevonden mag het nieuwe baasje kennis gaan maken met Bumper.

BUMPER

Geslacht: Reu

Leeftijd: Ongeveer 5 jaar 2015/2016

Formaat: Grote Middelmaat

Type: Onbekende kruising

Energie level: laag/gemiddeld

Kan met kinderen: Bumper word niet geplaatst in een druk gezin met kinderen de prikkels zijn voor hem dan teveel.

Hondenmaatje nodig:

Kan met katten: onbekend

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd:Ja

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kan zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage voor Bumper is:  € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.