HOME » * VOLWASSEN HONDEN * » REUEN » BENJI ( Klein )

Benji ( Klein )

LIEVE BENJI OUDER HONDJE ZOEKT EEN LIEF BAASJE WAAR HIJ ZIJN OUDE DAG SAMEN DOOR MAG BRENGEN

is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Benji

Deze volgen binnenkort

Omschrijving Benji:

Lieve Benji is een zachtaardig ouder hondje, hij is vriendelijk aanhankelijk.
Benji houdt van aandacht en komt knuffels halen als Luiza d hem opzoekt, in de opvang.

Benji logeert nog binnen de opvang van Luiza, zij heeft hem ook gered.

Benji verdient allee het allerliefste baasje,  de niets van hem verlangt.
Af en toe een kleine wandeling, samen genieten in de tuin, samen tv kijken, kortom puur gezelligheid.
Deze lieverd verdient een eigen zacht kussentje ipv een verblijf binnen een rumoerige opvang tussen veel andere honden.

Benji is geschikt voor ouderen mensen. Met Benji dient er wel geoefend te worden met lopen aan de riem, dit is hij niet gewend.

Het verhaal van Benji: (rescuer/verzorgster Luiza Kupan)

Benji zit in het gemeente asiel (dodingsasiel) en was hier al eerder gereserveerd, echter ook gecanceld..... .
Luiza ons contact en rescuer in Roemenië bezoekt hem regelmatig maar kan helaas hem niet zelf opvangen omdat haar eigen opvang vol is... . Benji is een zachtaardig hondje die nu zijn tijd verdoet met slapen om maar zo min mogelijk te ervaren  van de situatie binnen dit gemeente asiel. Hij is altijd ontzettend blij als Luiza hem bezoekt.

Luiza heeft gevraagd een huisje voor Benji te zoeken.
De kou waar hij nu in verblijft is niet bevorderlijk voor zijn oude lijfje.

Wie haalt kleine Benji uit deze ellendige situatie en gunt hem nog een fijn leven?

Heeft u serieuze interesse? Heeft u voldoende tijd en geduld voor de begeleiding voor deze hond?
Dan nodigen wij u uit ons online Intake-formulier in te vullen.
Zie hiervoor de blauwe Button op deze pagina.

Zodra de juiste match voor Alfie  is gevonden reist hij/zij met het door ons geselecteerde officiele Trace dierenvervoer naar u toe.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Benji  geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Daarom is aan onze stichting gevraagd, opzoek te gaan naar een nieuwe familie.

BENJI

Geslacht: Mannetje

Leeftijd: Geboren 13/01/2010

Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2010.
In het doding-asiel worden honden express ouder geregistreerd, voor eerdere euthanasie.
De kans is aanwezig dat Benji iets jonger is.

Formaat: Klein

Energie: Laag

Type: Prachtige onbekende kruising

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren in een nieuwe situatie

Kan met kinderen: Gezien de leeftijd van Benji, plaatsen wij deze lieverd niet binnen een drukke (gezin)situatie met kinderen.

Kan met honden: Ja, alleen een rustig en lieve hond met lager energie niveau

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Benji is:  € 195,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit
  • KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.