HOME » * KATTEN * » TAZZ ( Kater )

TAZZ ( Kater )

WAAR MAG TAZZ LEKKER OP DE BANK SNORREN

Bekijk via onderstaande link's de video's van dit schatje:

Tazz is een leuk kereltje, speelt graag, en dolt er op los .hij kan echt helemaal in zijn spel opgaan en heeft dan echt plezier. Tazz vind kinderen leuk en honden vindt hij ook prima.

Voor Tazz zoeken wij personeel die weten wat een een jonge kat nodig heeft. Samen spelen. lekker klauteren in de paal, zonnen in de vensterbank of het huis verkennen. Tazz heeft ook een gelijkwaardig kattenvriendje nodig.

Het verhaal van Tazz
(Rescuer/verzorgster Eugenia)

Tazz leefde samen met zijn moeder en broers in een winkelcentra naast een filiaal van een grote winkel. Naarmate de tijd vorderde bleven er steeds minder katten over en uiteindelijk zat Tazz helemaal in zijn uppie in de kou. Gelukkig ontfermde Eugenia zich over Tazz.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen-katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Bent u het juiste personeel voor Tazz?

vul dan online ons intake vragenformulier in.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Tazz met ons officiële Trace dierenvervoer naar u toe in Nederland of België.

In zijn geboorteland Roemenië heeft Tazz geen schijn van kans op een een liefdevol leven.

Naam: Tazz

Geslacht: kater

Leeftijd: Geboren ongeveer juni/juli 2021

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja mits goed begeleid

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd/Gecastreerd: Nee nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Tazz is:  € 245,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de kat en geen koopsom.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Katten ouder dan 8 maanden zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Alle katten en honden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.