Home » KATTEN TER ADOPTIE » VLINDER (Poes)

VLINDER (Poes)

VLINDER ZEER LIEF JONG MEISJE HOUDT VAN AANDACHT

Bekijk via onderstaande links de video's van Vlinder

Lieve vlinder

Vlinder is een zeer lief jong poesje, ze houdt van kopjes geven en probeert je aandacht te krijgen door kopjes te geven en dicht tegen je aan te kruipen.

Wij zoeken voor Vlinder lief personeel die het fijn vinden om met haar op ontdekkingstocht te gaan door het huis, lekker spelen met haar maatje of heerlijk bankhangen en knuffelen.

Wij plaatsen Vlinder alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Vlinder op prijs stelt, of bereid zijn om 2e kat erbij te adopteren

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten. >HET BELANG VAN TWEE KITTENS

Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen-katten.
Dit zijn de katten dan ook gewend.
Een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Crina verteld:

Vlinder is gevonden naast de school waar Crina werkt. Ze was vreselijk aan het huilen, had honger en zocht gelijk de aandacht van Crina op.
Ze nestelde zich tegen Crina aan en was blij dat ze mee genomen werd naar het asieltje van Crina.

Zodra de juiste match is gevonden mag Vlinder eind april reizen.

In haar geboorteland  maakt zij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: VLINDER
Geslacht: Poes
Leeftijd: Medio oktober 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Sterilisatie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor VLINDER is: € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).