Home » KATTEN TER ADOPTIE » SIENTJE (Poes)

SIENTJE (Poes)

KNAPPE SIENTJE ZOEKT EEN SCHOOT OM OP TE SPINNEN

Sientje is een vriendelijke lieve rustige poes zij is mensgericht maar kan met alle andere katten en poezen overweg, Sientje heeft een rustige uitstraling en komt graag op schoot spinnen.

Wij zoeken voor Sientje personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, lekker bankhangen. Een kattenmaatje is leuk voor Sientje maar geen must.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Sientje wered op straat gevonden, ze was hongerig en onze rescuer Crina heeft zich over haar ontfermd . Ze zit met andere katten en maakt het goed maar het word tijd voor haar eigen huisje.

Zodra de juiste match is gevonden mag Sientje reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland  maakt Sientje geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: SIENTJE
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeveer 2 jaar 2019
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Niet perse
Sterilisatie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Sientje  is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.