Home » KATTEN TER ADOPTIE » PUSICA (Poes)

PUSICA (Poes)

PUSICA LIEF VRIENDELIJK POEZE-MEISJE

Pusica is lief en aanhankelijk jong  poesje.

Zij  houdt van aaitjes en knuffels en kan met alle andere katten en poezen overweg.

Pusica speelt graag met haar katten maatjes in de katten-opvang, van ons contact Crina.

Wij zoeken voor Pusica lief personeel die gezelligheid en gezelschap zoeken van een lieve kat.

Samen met haar spelen, knuffelen en samen gezellig op de bank genieten. Kortom Pusica is een gezelligheids-katje.

Voor Punica is een katten-maatje belangrijk.

Daarom plaatsen wij  Pusica alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje zoals Pusica erg leuk vindt.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Haar verhaal::

Pusica werd hulpeloos gevonden door een vriendin van ons contact en rescuer Crina.

Zij  was zwanger en had duidelijk hulp nodig.

Deze  hulp kwam van en zij heeft de zorg van  Pusica op zich genomen.

Het gaat gelukkig  goed met Pusica,  maar  nu het word tijd voor een eigen krabpaal en allerliefste personeel

Zodra de juiste match is gevonden reist  Pusica  met ons officiele trace-dierentransport  naar Nederland

In haar geboorteland  Roemenië heeft deze lieverd geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven,
daarom is onze stichting gevraagd Pusica te bemiddelen,

Naam: PUSICA

Geslacht: poes

Leeftijd: Geboren medio 2018, geschat door dierenarts

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Kattenmaatje nodig: Ja

Gesteriliseerd : Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Pusica is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.