Home » KATTEN TER ADOPTIE » PUSICA (Poes)

PUSICA (Poes)

PUSICA LIEF VRIENDELIJK MEISJE

Pusica is lief, aanhankelijk, houdt van aaitjes en knuffels en kan met alle andere katten en poezen overweg. Pusica speelt graag met haar katten maatjes in het sheltertje.

Wij zoeken voor Pusica lief personeel die het fijn vinden om met haar op ontdekkingstocht te gaan door het huis, lekker spelen met haar maatje of heerlijk bankhangen en knuffelen.

Wij plaatsen Pusica alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Pusica op prijs stelt, of bereid zijn om een 2e kat erbij te adopteren

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Crina vertelt:

Pusica werdt gevonden een vriendin van Crina. Ze was zwanger en had hulp nodig. De hulp van Crina werd gevraagd en zij heeft Pusica op zich genomen. Het gaat goed met Pusica maar het word tijd voor een eigen krabpaal en kattenmaatje.

Zodra de juiste match is gevonden mag Pusica reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland  maakt zij geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: PUSICA
Geslacht: poes
Leeftijd: Ongeveer medio 2018
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Sterilisatie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Pusica is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).