Home » KATTEN TER ADOPTIE » POMMETJE ( Kater )

POMMETJE (Kater)

POMMETJE ZEER LIEF AANHANKELIJK KATERTJE

Bekijk de Video van Pommetje, klik op onderstaande link:

Kijk eens hoe lief ik ben!

Pommetje is een zeer lief katertje en zoekt echt de liefde op bij het baasje.

Pommetje heeft een nare tijd achter de rug, en dat hij zo lief is naar mensen is onbegrijpelijk.

Voor Pommetje zoeken wij personeel die graag de liefde willen geven aan hem die hij zo graag vraagt. Samen op de bank zitten en lekker snorren en genieten van de aaitjes van zijn baasje.

Voor Pommetje zoeken wij een gelijkwaardig kattenvriendje waar mee hij kan spelen en stoeien. Lees ook  waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Georgiana verteld:

Pommetje is met een gat in zijn kopje gevonden langs de weg. Hij was er zeer slecht aan toe, vermagerd overal infectie's en men wist niet of hij het wel zou halen. Pommetje is behandeld en het gaat hem nu goed. Hij is aan het herstellen

In zijn geboorteland heeft Pommetje geen kans op een veilig en liefdevol leven.

.Zodra Pommetje hersteld is mag hij eind april begin mei reizen. Zodra de juiste match is gevonden mag Pommetje met de happy-bus naar Nederland.

Naam: POMMETJE

Geslacht: Kater

Leeftijd: Medio november 2020

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Onbekend

Kan met katten: Ja

Sterilisatie: Nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor POMMETJE is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).