Stichting Friends4Straydogs

OSCAR

Oscar verblijft bij een huiselijk opvang nadat hij ongewenst als kitten op straat was gevonden, hij is dus een echt een binnenkat, Oscar is lief met andere katten en ook honden gewend.

Op foto de laatste 3 foto's ziet u zusje Mona Lisa

De katten die wij bemiddelen zijn alle gered en een huiselijk leven gewend.

Wij plaatsen jonge katten als Oscar niet als enige kat,  een katten vriendje is daarom vereist. Eventueel kunnen wij een kattenvriendje voorstellen.

Aandachtspunt: Veilige- ontsnappings-proof balkon/tuin is een vereiste voor Oscar

Zodra de juiste match is gevonden mag Mona Lisa afreizen naar haar nieuwe personeel in Nederland. In haar geboorteland heeft zij geen kans op een lief personeel en daarom is onze stichtig gevraagd voor haar een fijn huishouden te vinden.

Naam: Oscar
Geslacht: Mannetje
Type: Huiskat/binnenkat
Leeftijd: 8 maanden
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met andere katten Ja
Kan met honden: Ja
Gecastreerd: ja
Europees paspoortje en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER volledig ingevuld naar ons te mailen.

Wij gaan er van uit dat geïnteresseerden begrijpen en zich hebben verdiept in wat een kat daadwerkelijk nodig heeft. Match tussen kat en adoptant is altijd prioriteit!

Na een positief beoordeelde intake reist OSCAR af naar Nederland.

Daarom vragen wij u een intake-vragenlijst in te vullen.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

De onkosten-bijdrage voor OSCAR is: 195,00 euro.

Wij werken volledig Non-profit en volgens de Europese regels mbt vaccinaties, gezondheid en transport.

Bij serieuze interesse vragen wij u om een bericht te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com

Met vriendelijke groet

Stichting Friends4Straydogs