KITTY

LEUKE SPEELSE KITTY ZOEKT EEN HUISJE

Haar verzorgster verteld:

Kitty werd gevonden in de plaats waar de moeder van Georgiana onze rescuer in Roemenie woont. Kitty was erg smal en klein toen ze werd gevonden door de dorp bewoners. Ze brachten Kitty naar de moeder van Georgiana, wetende dat ze dan goed terecht kwam. Kitty verblijft nu in huis bij Georgiana.

Kitty is een heel sociaal en lief meisje leuk om te zien met haar lapjes look, en grappige puntoortjes. Ze is speels en heeft een paar oogje waar je in blijft kijken.

Wij zoeken voor Kitty personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben die een kitten als Maria op prijs stelt en ook van spelen houd.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten.

.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Hoe uitgebreider u uw intake,, hoe enthousiaster wij worden

Wij staan in contact met Georgiana de rescuer van Kitty

Zodra het juiste personeel is gevonden mag Kitty afreizen naar Nederland.

Naam: KITTY

Geslacht: Poes

Leeftijd: 3 maanden

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse, dowload het formulier hier:  intakeformulier,, of u kunt het formulier aanvragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor KITTY is: 145,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).