HONEY

HONEY HEERLIJK SPEELS ONDERNEMEND MEISJE

Bekijk via onderstaande link leuke filmpjes

Honey en Bambi spelen en poetsen tegelijk

Lieve Honey is een ondernemend dametje, ze houd van klimmen en de wereld ontdekken en speelt graag met de andere katten. Ze kan zich erg goed vermaken en daagt haar poezenvriendjes dan ook uit om mee te doen.

Wij zoeken voor Honey personeel die al een jonge kat of poes in huis hebben die een kitten als Honey op prijs stelt en ook van spelen houd.

Lees ook op onze website waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnenkatten.

*Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer*

Honey is gevonden door een dame in Roemenië die niet de middelen had om haar te houden, maar wel wilde dat ze goed terecht kwam. Ons contact in roemenie Eughenia heeft zich over haar ontfermd.

Zodra wij de juiste match hebben gevonden voor Honey reist zij zo spoedig mogelijk naar Nederland toe.

Naam: HONEY

Geslacht: Poes

Leeftijd: 4 maanden

Sociaal: Ja kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

De onkostenbijdrage voor HONEY is: 125,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).