KIRA (Poes)

LIEVE EN SOCIALE KIRA

Bekijk de video's van lieve Kira

Zou Kira soms een muis hebben gezien?

Kira is een lieve sociale poes ze kan met andere katten en honden. Kira is rustig en vind het ook heerlijk om te knuffelen met haar baasje en te slapen met knuffels. Kira is een makkelijk, nieuwsgierig, speels en vrolijk meisje

Alle katten die wij bemiddelen zijn sociale binnen- katten.

Een goed afgesloten tuin/balkon waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer.

Zodra het personeel gevonden is voor KIRA mag zij afreizen met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië, heeft zij geen schijn van kans op een warm mandje en gezelligheid.

Naam: KIRA

Geslacht: Poes

Leeftijd: April 2015

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: Ja

Kan met katten: Ja

Chipregistratie: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor KIRA is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).