Home » KATTEN TER ADOPTIE » KATTEN vanaf 1 jaar oud » DOTS (GERESERVEERD)

DOTS

DOTS SPEELT EN KNUFFELT GRAAG!

Bekijk de video van Dots via onderstaande link

Mooie speelse Dots

Dots was een vier maanden oud, toen ze op kerstdag werd gevonden op een grote parkeerplaats. Ze was heel bang en erg vies, maar ons contact in Roemenië Mira heeft haar met liefde opgevangen.

Dots is een heel lief meisje, ze speelt graag en kan goed met andere katten overweg. Ze is gek op knuffels halen en geven en zit graag bij je op schoot. Met haar mooie ogen en heerlijk zachte vacht verleid ze iedereen.

Dots plaatsen wij bij iemand die veel thuis is en het zou erg leuk zijn als er voor Dots al een maatje is.

Naam: DOTS

Geslacht: Poes

Leeftijd: Geboren medio Augustus 2018

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers

Kan met honden: onbekend

Kan met katten: Ja

Europees paspoort en chip registratie: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om bij ons een intakeformulier aan te vragen via ons e-mailadres:  stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!

Voor Yentl is een aangepaste onkostenbijdrage van toepassing.

De onkostenbijdrage voor DOTS is: € 145,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).