Home » KATTEN TER ADOPTIE » FELIX (Kater)

FELIX (Kater)

LIEVE STOERE KATER FELIX THE CAT

Bekijk via onderstaande links de video's van Felix

Wij zoeken voor Felix het allerbeste personeel wat er maar is. Felix is een zeer lieve kater erg aanhankelijk naar mensen en andere katten toe.

Felix woont nu met drie vrouwtjes, waar hij het heel goed mee kan vinden. Ze spelen verstoppertje en rennen achter elkaar aan.

Felix houd heel erg van knuffelen en kusjes geven is zijn favoriete bezigheid.

Wij zoeken voor Felix personeel die al een jonge poes in huis hebben en die een jonge kat als Felix op prijs stelt en ook van spelen houdt.

Lees ook waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Irinel onze rescuer verteld:

Met Felix is er gevoetbald voordat men het beestje in de gang van het flatgebouw gooide. Irinel onze rescuer vond het katje, en deze schreeuwde het uit van de pijn.

Bij de dierenarts kwam men er achter dat Felix zijn poot had gebroken. Felix is een beetje scheel maar dat maakt hem heel aandoenlijk. Felix heeft hier totaal  geen last van. Ook loopt Felix weer goed en heeft niets aan zijn hachelijke avontuur overgehouden

Felix is liefdevol opgevangen bij Irinel en heeft daar alle zorg gehad die hij nodig had, en blijft daar tot het juiste personeel zich meld.

in Roemenië maakt Felix geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden reist Felix the kat met de happy -bus naar Nederland

Naam: FELIX
Geslacht: Kater
Leeftijd: Augustus/September 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Nee
Kan met katten: Ja voorkeur kater
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Felix is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).