Home » KATTEN TER ADOPTIE » DOESJE (Poes)

DOESJE (Poes)

DOESJE IS EEN HEEL LIEF SNOESJE

Bekijk via onderstaande links de video's van Doesje

Alles wat beweegt is leuk
Doesje en haar vriendjes

Doesje en haar en vrienden
De kittenbrigade
Kijk ze lekker spelen

Doesje is een hele lieve kitten. Ze geniet van het kroelen, speelt graag en is een meisje die echt houdt van uitdagen.

Wij zoeken voor Doesje personeel die het fijn vinden om met haar te knuffelen, en uit te dagen voor een kat en muis spel

Wij plaatsen Doesje alleen bij personeel die al een gelijkwaardige kat of poes hebben die een speelmaatje als Doesje op prijs stelt, of bereid zijn om 2 kittens te adopteren.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Onze rescuer Nicoleta vertelt:

Doesje werd samen met haar broertjes en zusje te vondeling gelegd onder het raam van Nicoleta. De moeder van Nicoleta snelde naar buiten om de katjes die alle kanten op begonnen te rennen te redden. Gelukkig zijn ze allemaal gevonden.

Zodra de juiste match is gevonden mag Doesje begin Juni reizen met de happy-bus naar Nederland

In haar geboorteland heeft Doesje geen kans op een veilig en liefdevol leven

Naam: DOESJE
Geslacht: Poes
Leeftijd: Februari 2021
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Ja
Sterilisatie: Te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor Doesje is:  € 245,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).

Alle katten die wij bemiddelen voldoen aan de Europese eisen voor vervoer door Europa.