Home » KATTEN TER ADOPTIE » BLOSSEM (GERESERVEERD)

BLOSSEM (Poes)

MOOIE TABBY POES BLOSSEM

Bekijk via onderstaande links de video's van Blossem

Bij wie mag dit mooie meisje op schoot komen snorren?

Blossem is een rustige jonge poes, zij houdt van haar eigen manier van doen en laten. Andere katten vindt zij oke, maar heeft zij niet nodig.

Blossem kan prima als enige kat worden geplaatst. Een heerlijk bakje met brokjes, gezelligheid en liefde is waar Blossem naar verlangt.

Stichting Friends4straydogs bemiddeld sociale en lieve "binnen katten" die allen zijn gered.
Dit zijn de katten dan ook gewend. Het is tegenwoordig niet meer veilig om u kat over straat te laten wandelen, teveel gevaar ligt op de loer. . De katten willen graag veilig genieten van de buitenlucht en het zonnetje,  daarom
is een goed afgesloten tuin/terras/balkon, waar de katten niet uit kunnen komen is een vereiste voor plaatsing.

Lees HIER waarom het belangrijk is om 2 kittens of jonge katten samen te plaatsen bij een gelijkwaardig kattenvriendje. Alle katten die wij bemiddelen zijn binnen katten.

Crina onze rescuer vertelt:

Blossem werd alleen, hongerig en erg verdrietig door ons contact aangetroffen. Zoals altijd kon Crina dit lieve meisje niet achterlaten en heeft haar meegenomen naar haar sheltertje. Nu is Blossem klaar om haar koffertje te pakken voor dat enkeltje geluk,

Zodra de juiste match is gevonden mag Blossem met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië maakt zij geen schijn van kans op een liefdevol leven.

Naam: BLOSSEM
Geslacht: Poes
Leeftijd: September 2020
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met honden: Onbekend
Kan met katten: Ja
Kattenmaatje nodig: Nee
Gesteriliseerd: Nee, zij is nog te jong

Wij plaatsen katten die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze kat.

Bij serieuze interesse vragen wij u om online het intakeformulier in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor  is: € 215,00.

De onkosten-bijdrage is incl. medische controles, verplichte vaccinaties, ontwormen, anti-parasiet behandelingen, chip,
Europees paspoort, kosten voor opvang, de reis naar NL (katten ouder dan 8 maanden zijn reeds gesteriliseerd/gecastreerd).