HOME » * JONGE HONDEN * » JERRY ( OFFLINE )

JERRY ( MIDDELMAAT)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

JERRY GEZELLIGE VRIENDELIJKE REU, WIE GAAT ER MET HEM OP PAD?

JERRY is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video('s) van JERRY
JERRY geniet van aandacht

Omschrijving   :

JERRY is een spontane vriendelijke hond.
Jerry speelt graag met andere honden en is vriendelijk naar de mensen in zijn omgeving.
Jerry is een hond die absoluut niet thuis hoort in een asiel, hij is lief en aanhankelijk
Deze lieverd hoort te gaan wandelen, zwemmen, samen met zijn baasje(s) de mooie dingen van het hond zijn ontdekken.

• Jerry kent de beginselen van lopen aan de riem, bij zijn nieuwe baasjes dient dit verder geoefend te worden.
  • Voorwaarde is een gelijkwaardig hondenmaatje en een fijne tuin waarin Jerry kan genieten.

Bent u dat baasje voor Jerry die graag met hem op avontuur gaat?

Het Verhaal van:
(rescuer/verzorgster Crina )

Jerry is als pup bij een baasje terecht gekomen in Roemenie maar deze is helaas overleden.
De familie van zijn baasje wilde geen hond en hebben Jerry zonder pardon op straat gegooid.
Crina hoorde via via van hem en heeft hem opgehaald gelukkig heeft hij nu een veilige plek, maar een shelter is geen plek om op te groeien voor een jonge hond.

Voor  JERRY  zijn wij op zoek naar verantwoordelijke baasjes,  die begrijpen dat een jonge hond, vanaf de basis nog het nodige dient te leren.

De begeleiding van een jonge hond  gaat zeer zeker niet vanzelf.
Dit vraagt geduld, tijd, begeleiding en inzicht .
Lees hiervoor  onze  "Handleiding rescue-hond "  hier op onze website, vooraf goed door.

Bent u dat ene baasje die samen met  JERRY een fantastische band wilt gaan opbouwen?
Heeft u voldoende tijd om samen met  JERRY  dit avontuur aan te gaan?
Dan nodigen wij u uit voor het invullen van ons intake-formulier, zie hiervoor de blauwe button op deze pagina

Zodra n.a.v onze procedure, de juiste match is gevonden, reist JERRY

met ons geselecteerde officiële Trace dierenvervoer, naar zijn nieuwe familie toe in Nederland
In zijn geboorteland Roemenie heeft deze lieve hond geen schijn van kans op een fijn baasje

Een kennel en beton is geen thuis voor deze mensgerichte leuke hond.

Geslacht: REU

Leeftijd, geschat door dierenarts, geboren medio : Maart 2021

Formaat op volwassen leeftijd, geschat door dierenarts: Middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising heeft veel uiterlijke overeenkomsten met een retriever.

Energie niveau Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Is JERRY niet de jonge hond die u aanspreekt? Bekijk dan zeker ook onze andere leuke jonge honden op de website, KLIK HIER

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen met u  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match zijn.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

De onkostenbijdrage is:  € 395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, bijdrage in de kosten voor opvang en vervoer naar Nederland.
Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid,
dit volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

• UBN (verplicht)
  • Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit (verplicht)
  • KVK (verplicht)

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.