HOME » * JONGE HONDEN * » CODY ( Middelmaat )

Cody ( middelmaat ) logeert in Nederland regio zuid

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

VOOR CODY ZOEKEN WIJ MET SPOED EEN STANDVASTIG BAASJE DIE INZICHT HEEFT IN DE HONDENTAAL!

Cody verblijft in Nederland in de Regio Limburg

Bekijk hieronder de video van

Prachtige mensgerichte Cody is als pup eerder bemiddeld in Nederland, door een andere organisatie.
Maar ook wij gunnen hem een fijn baasje die beter bij hem past, daarom is ons gevraagd voor hem op zoek te gaan naar een nieuwe familie.

De rescuer van Cody plaatste een oproep voor Cody, juist omdat hij een hond is met goed karakter, echter helaas niet goed begrepen door zijn toenmalige baasjes, wat een jonge hond daadwerkelijk nodig heeft.

Zijn vorige baasje, blijkt nu, had niet het inzicht, voor een goede begeleiding van een opgroeiende jonge hond.
Ook vond zij Cody achteraf te groot.

Cody heeft hierdoor grotendeels niet de juiste begeleiding gekregen, en logeert nu bij een opvang in Nederland.
Bij deze opvang is hij niet op zijn plaats. Binnen een drukke roedel en met aanloop van kinderen, brengt veel reuring met zich mee.
Cody is liever enige hond. De huidige situatie  bij het opvanggezin is te druk voor hem

Cody is een baas gerichte hond en luistert ook goed.

Denkt u Cody te kunnen bieden wat hij nodig heeft:
Structuur
Duidelijkheid
Begeleiding binnen zijn nieuwe leven

Heeft u inzicht, voldoende tijd en consenquent op een vriendelijke manier?

Kunt u Cody voldoende aandacht geven en genegenheid? Begrijpt u wel hoe de basis begeleiding en training opgepakt dient te worden.

Dan nodigen wij u uit om voor deze prachtige vent, ons intake-formulier in te vullen.

Match is altijd een prioriteit voor bemiddeling.

Als er mogelijk een goede match is met Cody, volgt er een gesprek.

Uiteraard is na de procedure een kennismaking met Cody mogelijk.

NAAM: CODY

Geslacht: Reu

Leeftijd: Geboren december 2020

Formaat: middelmaat

Type: Mensgerichte prachtige onbekende kruising,

Energie niveau: Gemiddeld/hoog

Sociaal, Ja, maar dient te acclimatiseren binnen nieuwe situatie

Kan met kinderen: Cody word niet geplaatst binnen een gezin met kinderen >16 jaar

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Ja

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Cody is: € 295,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit