Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » VIOLA ( Kleine Middelmaat )

VIOLA ( Kleine Middelmaat )

PRACHTIG MOOI JONG MEISJE VIOLA, OPZOEK NAAR HAAR FAMILIE
Viola is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk de video's van deze schoonheid via onderstaande links

Viola oefent aan de lijn

Viola speelt met een teddybeer
Viola uit wandelen in het park

Haar verzorgster en de dame die Viola gered heeft verteld:

Tijdens het herstel van haar sterilisatie heb ik haar opgevangen in mijn appartement. Ze deed het geweldig, loopt perfect aan de lijn, ze is een heel speels meisje, grappig, vrolijk, actief, houdt van andere honden, alle mensen inclusief kinderen.
Viola is gek op spelen met andere honden en een gelijkwaardig speelmaatje, die een maatje zoals Viola zal waarderen, bij haar nieuwe baas is een vereiste.

Maar viola kan niet met katten en vogels… ze jaagt ze achterna.

ook houdt deze lieverd van knuffels, speelgoed, en gaat graag mee met een ritje in de auto :-) Viola is een schattige hond, en hoort echt thuis bij een leuk gezin.

HET VERHAAL VAN VIOLA HOE ZIJ GERED IS.

Toen Viola een een pup was, kwam ze opdagen in het gebied waar ik de brokjes voor de asielhonden koop. Het is een industriegebied. De mannen die daar werken, zorgen zoveel mogelijk voor haar, maar kunnen haar helaas geen thuis bieden.

Ze verbleef daar op straat, een gebied vol auto's waar ze niet veilig was. Daarom is ze een paar maanden geleden al aangereden door een auto en toen liep ze een breuk op aan haar poot.

De dierenarts vertelde dat dit verholpen kan worden en gaf het advies om de operatie zo snel mogelijk uit te voeren, vooral omdat ze jong is zal ze volledig herstellen.
De operatie is inmiddels gedaan en is uitstekend verlopen. De verwachting is dat Viola in de toekomst geen last meer zal ondervinden van de breuk.

Heeft u een goed thuis  en woont daar een  gelijkwaardig honden speelmaatje voor Viola? Vul dan het intakeformulier in!

Zodra de juiste match is gevonden mag Viola afreizen naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen schijn van kans op een goed leven.

Naam: VIOLA

Geslacht: Teef

Formaat: kleine middelmaat ongeveer 11 - 14 kilo

Leeftijd: Geboren oktober 2019

Energieniveau: Gemiddeld

Type: Onbekende kruising

Kan met kinderen: ja ( bij kinderen vanaf 12 jaar en altijd onder begeleiding )

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor VIOLA  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.