Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SIMINA (Klein)

SIMINA (Klein)

Simina is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Simina
Simina loopt lekker aan de riem
Simina wordt uitgelaten door de kat
Simina met een ander hondenvriendje

Simina is een klein zeer lief en vriendelijke hondje, ze komt graag bij je liggen, en laat zich heerlijk verwennen met kusjes, knuffels en aaitjes. Simina loopt goed mee aan de riemen kan goed met anderen honden overweg.

Voor Simina zoeken wij een baasje waar zij zichzelf mag zijn. Een baasje die weet dat de hond eerst dient te acclimatiseren, daar is tijd, geduld en liefde voor nodig.

Simina is een tijd zwervende geweest, ze is gevonden langs de rivier en terecht gekomen bij onze rescuer Crina. Simina is veilig nu, maar een kennel is geen "thuis" daarom heeft Crina ons gevraagd om haar te bemiddelen voor een fijn thuis.

Zodra de juiste match is gevonden, reist Simina met de happy-bus naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft Hope geen kans op een veilige en liefdevol leven.

Naam: SIMINA
Geslacht: Teef
Leeftijd: 2016/2017 ongeveer 4 a 5 jaar
Formaat: Klein
Type: Prachtige onbekende kruising
Energieniveau: Laag
Kan met kinderen: Ja ( bij kinderen vanaf 12 jaar obv ouders)
Kan met katten: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor SIMINA  is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.