Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SILVIE ( Klein )

SILVIE ( Klein )

Spontaan speels meisje Silvie

Dit meisje heeft ons Contactpersoon Alex in Roemenie van de straat gered toen ze ongeveer 6 maandjes oud was.
Inmiddels is ze een poos  bij hem in de opvang. Het is nu tijd voor haar eigen baasje.

SILVIE is een stoere kleine knuffel en kan klimmen als een kat.

Silvie  kan goed opschieten met andere honden en ook de katten die bij Alex wonen.

Ze vind aandacht en knuffelen met haar verzorger heerlijk.
Zoekt u een gezellig aanhankelijk Sociaal klein hondje dan is dit een goeie match.
.
Zodra de juiste match is gevonden mag SILVIE naar  NL afreizen.
In haar geboorteland  Roemenië, heeft SILVIE geen enkele kans op een baasje en een mooi leven.

Naam: SILVIE
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren Ongeveer januari 2018
Formaat: Klein ( ong. 35 cm, 4a5 kg)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders/verzorgers
Kan met andere honden: Ja, uiteraard in het begin begeleiding
Kan met katten: Ja
Europees paspoortje: Ja
Chipregistratie: Ja
Gesteriliseerd: Word gedaan voordat ze naar haar nieuwe baasje afreist

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor SILVIE is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com