Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » SHIVA (Middelmaat)

SHIVA (Middelmaat)

VROLIJKE ENERGIEKE JONGE DAME SHIVA

Shiva is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaande link hoe leuk Shiva is!

Blije en lieve Shiva

Shiva is een vrolijke vriendelijke energievolle dame. Shiva houd van spelen en rennen. Zij kan het goed vinden met alle honden.

Shiva is een meisje die niet genoeg heeft aan een blokje om. het is een meisje die graag bezig is, dus zoeken wij voor haar een baasje die leuke activiteiten, heerlijke wandelingen en of een leuke training met haar wilt gaan doen.

Shiva is onder haar hoede genomen door Florin ons contact in Roemenie. Zij verblijft in Ringo foster het prive asiel van Florin.

Wij zoeken een baasje die een vertrouwensband met Shiva wilt op opbouwen en die ook weet wat een jonge hond inhoud en nodig heeft. Immers een jonge hond vergt veel tijd en opvoeding.

Shiva heeft in haar geboorteland geen enkele kans op een veilig leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Sanna afreizen naar Nederland.

Naam: SHIVA

Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren januari 2019

Type: onbekende kruising

Formaat: Middelmaat 40-45 cm

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders

Kan met andere honden; Ja

Energie niveau: Hoog (immers zij is nog een jonge hond)

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier te downloaden, in te vullen en deze volledig ingevuld aan ons te verzenden naar stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.
Hoe uitgebreider u uw intake invult, hoe serieuzer wij deze nemen!
Het formulier kunt u downloaden via de button rechts boven, of u kunt deze vinden op de contact pagina

De onkostenbijdrage voor SHIVA is: € 345,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.