Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » RINA ( Kleine Middelmaat )

RINA

PRACHTIG BLIJ MEISJE RINA

Gered door ons contactpersoon Crina in Roemenie, verblijft Rina nu bij haar in het privé asiel.

Zodra Crina naar Rina haar kenneltje komt is ze zo ontzettend blij. Tijdens het maken van de foto's heeft ze zo genoten dat ze even de vrijheid had......Crina verteld het is zo een lief blij meisje kan goed met andere honden opschieten. Maar als je in haar oogjes kijkt zie je meteen dat dit meisje een gouden hartje heeft.

Rina heeft een normaal energie niveau, maar even lekker een stukje rennen vind ze heerlijk Bij wie staat haar mandje klaar?

Zodra de juiste match is gevonden voor RINA reist zij naar haar nieuwe baasjes toe in NL.

In haar geboorteland Roemenie heeft zij geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven en daarom is onze stichting gevraagd haar te bemiddelen.

Naam: RINA
Geslacht: vrouwtje
Leeftijd: Geschat door dierenarts ongeveer 2 jaar
Formaat: kleine middelmaat (ongeveer 45-48cm) ongeveer 18-20 kilo
Energie niveau: Normaal
Type: Onbekende hele lieve kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Europees paspoortje: Ja
Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor RINA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com