Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » MOLLY (Kleine/ normale middelmaat)

MOLLY (Kleine/ normale middelmaat)= GEADOPTEERD

LIEVE MOLLY, AL 4 JAAR LANG WACHT DIT MEISJE OP HAAR ENKELTJE GELUK

Molly is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk via onderstaand linkje hoe leuk Molly is!

Molly wacht geduldig op haar eten.

Molly werd als ongewenst achter gelaten bij het asiel Botosani, haar eigenaar begreep niet dat een hond van dit type een gevoelige huid heeft en gaf haar slecht te eten waardoor zij jeuk kreeg en krapte.

MOLLY was op dat moment een jonge hond.... Nu 4 jaar later wacht MOLLY nog steeds, ondanks de vele prikkels binnen dit asiel is Molly een vriendelijk meisje gebleven. Zeker in de winter is het voor Molly geen pretje in het koude asiel...

Daarom zijn wij met spoed op zoek naar haar match. Iemand die haar aandacht een heerlijk kussen kan geven, maar ook begrijpt dat Molly dient te acclimatiseren en duidelijkheid nodig heeft, tijd, met zachte hand en stem.

Wie gunt dit leuke meisje eindelijk een beter leven?

Wij staan in direct contact met de verzorgster van Molly.

Zodra de juiste match voor dit lieve hondje is gevonden reist zij naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenië heeft deze lieverd geen kans op een veilig en gelukkig leven

Naam: MOLLY

Geslacht: Teefje
Leeftijd: Ongeveer 5,5 jaar

Type: Bull terrier

Formaat: Kleine/normale middelmaat

Sociaal: Ja, rustig opbouwen het zogenaamde acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja, geen drukke (gezins)situatie, geen jonge kinderen.

Gesteriliseerd: Wordt gedaan

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor MOLLY is: 295,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com