Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » KASANDRA (GERESERVEERD)

KASANDARA (Middelmaat)

KASANDRA is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Note: Helaas zijn de foto's niet veel zeggend, voor een goede indruk volgen binnenkort de video's

KASANDRA is een vriendelijke hond, zij is mensgericht en heeft een gemiddeld energie-niveau.

In het asiel waar zij verblijft, geniet zij al van de aandacht en een aai over haar bol.

Maar wij gunnen Kasandra meer dan een betonnen vloer in een armzalig kenneltje.

Kasandra heeft een rustig en vriendelijk karakter.
Voor haar zijn wij op zoek naar toekomstige baasjes die Rustig samen met Kasandra wille gaan ontdekken wat Kasandra fijn vind.

Haar verhaal:

Kasandra is als ongewenste hond door haar vorige baasjes letterlijk op straat gezet.
Totdat Crina haar aantrof en haar lieve karakter zag.

Nu logeert Kasandra in haar prive asieltje maar dit is niet thuis.

Voor Kasandra zijn wij op zoek naar een fijne niet al te drukke situatie, waar zij zichzelf mag zijn.

KASANDRA
Geslacht: Teefje

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio 2019/2020 ongeveer 1,5 a 2 jaar jong

Formaat: Middelmaat rond de 48-50 cm en 20-22 kg

Type: Prachtige onbekende kruising

Energy level: Gemiddeld

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers  en geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:   Ja

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd: Wordt gedaan.

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Bijzonderheden:
Kasandara, kan lopen aan de riem, maar in haar nieuwe situatie rustig opbouwen

Een tuin/patio zou heel fijn zijn voor Kasandra

Zodra de juiste match is gevonden mag Kasandra afreizen naar Nederland.

In haar geboorteland Roemenie heeft Kasandra geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intakeformulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intakeformulier hier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunnen zijn.

De onkostenbijdrage voor Kasandra is: € 355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst