Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » JULES ( Kleine Middelmaat )

JULES ( Kleine Middelmaat )

PRACHTIGE JONGE JULES,
JULES is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts.

Bekijk hier de video van Jules:

Wij willen u erop wijze dat de honden in de kennels blaffen van blijdschap als zij 1 van de vrijwilligers zien, hopend op een aai en aandacht.
Jules is een lief teefje dat goed met andere honden overweg kan, ze zit samen met Edina (die ook een lief baasje zoekt) samen in een kennel.

Als u op zoek bent naar een leuke hond uit het asiel in Roemenië realiseert u zich dan dat vele ongewenste honden zoals Jules, op zoek zijn naar een lief baasje en een beter leven.

Naam: Jules
Geslacht: Teefje

Leeftijd: Geschat door een goede dierenarts, ongeveer 3 jaar oud
Formaat: Kleine middelmaat

Type: Prachtige onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers, wij plaatsen Jules niet binnen een drukke gezinssituatie
Kan met katten: Onbekend, kan niet getest worden
Gesteriliseerd: Ja

Zodra de juiste match is gevonden reist Jules naar haar nieuwe baasje(s) toe.
In haar geboorteland Roemenië heeft zij geen kans op een veilige en liefdevol leven en dreigt zij weg te kwijnen in dit grote asiel...

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor JULES is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com