Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » IONNA ( Middelmaat )

IONNA ( Middelmaat )

PRACHTIGE BAASGERICHTE IOANNA

Ionna is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk een leuk filmpje van Ionna door op onderstaande link te klikken

Kijk eens hoe leuk Ionna het vindt om met een bal te spelen en te springen!!

Ionna is een heerlijke energieke, hond geschikt voor een baasje die het leuk vind om activiteiten met haar te ondernemen, zoals een cursus.

Ze is erg slim en kan behoorlijk hoog springen, dit kunt u zien in het filmpje als ze een balletje haalt en terug brengt naar haar verzorger.

Spelen vind Ionna ook heerlijk en lekker knuffelen. Kom maar op baasje!!

Ionna heeft  maar 1 oogje, maar daar heeft ze totaal geen hinder van, ze functioneert net als een hond met 2 ogen.

Ionna is van de straat gered door ons contactpersoon Alex. In Roemenië werd ze geadopteerd, maar ze kwam weer terug bij Alex. Hij besloot dat ze bij hem mocht blijven, samen met nog vele andere honden.

Echter, de nieuwe buren hebben bezwaar tegen de veel honden die Alex verzorgt.

Alex heeft door de vele honden ook minder tijd om alle honden voldoende aandacht te geven en daarom heeft hij besloten om voor onder andere Ionna een nieuw baasje te zoeken die heel veel tijd heeft om leuke dingen met haar te ondernemen.

Wij staan in direct contact met Alex, waar Ionna verblijft

Zodra de juiste match voor Ionna is gevonden reist zij zo snel mogelijk naar nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië, heeft Ionna geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam : IONNA
Geslacht: Teefje

Leeftijd: ongeveer 2.5 jaar

Formaat:  Middelmaat (ongeveer 50 cm)

Energieniveau: Hoog
Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja (katten moeten wel honden gewend zijn)

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkostenbijdrage voor IONNA is: 345,00 euro.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com