Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » IONNA ( Middelmaat )

IONNA ( Middelmaat )

PRACHTIGE BAASGERICHTE IOANNA

Ionna is een heerlijke energieke hond geschikt voor een baasje die het leuk vind om activiteiten met haar te ondernemen bv een cursus.
Ze is erg slim en kan behoorlijk hoog springen, dit kunt u zien in het filmpje als ze een balletje haalt en terug brengt naar haar verzorger.

Spelen vind Ionna ook heerlijk en lekker knuffelen kom maar op baasje :-)

Bekijk het filmpje van deze kanjer op YOUTUBE:

Ionna heeft 1 oogje, maar daar heeft ze totaal geen hinder van, ze functioneert net als een hond met 2 ogen.

Alex ons contactpersoon in Roemenie heeft haar gered van de straat, ze is al eerder ter adoptie geweest maar Alex besloot op een bepaald moment dat hij Ionna zelf wilde houden, echter inmiddels heeft hij meerdere honden in de opvang en nieuwe buren die niet blij zijn met Alex zijn liefde voor honden, en omdat Alex ook minder tijd heeft om alle honden genoeg aandacht te geven is besloten om een fantastisch baasje voor Ionna te zoeken die genoeg tijd heeft voor deze schoonheid.

Wij staan in direct contact met de opvang waar Ionna verblijft

Zodra de juiste match voor Ionna is gevonden reist zij zsm naar zijn nieuwe baasjes toe.

In haar geboorteland Roemenië, heeft Francis geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam : IONNA
Geslacht: Teefje
Type: Onbekende kruising
Leeftijd: ongeveer 2.5 jaar
Formaat:  Middelmaat (ongeveer 50 cm)
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja (katten moeten wel honden gewend zijn)
Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor IONNA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com