Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » IONNA ( Middelmaat )

IONNA ( Middelmaat )

PRACHTIGE BAASGERICHTE IOANNA

Ionna is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk een leuk filmpje van Ionna door op onderstaande link te klikken

Kijk eens hoe leuk Ionna het vindt om met een bal te spelen en te springen!!

Ionna is een heerlijke energieke, hond geschikt voor een baasje die het leuk vind om activiteiten met haar te ondernemen, zoals een cursus.

Ze is erg slim en kan behoorlijk hoog springen, dit kunt u zien in het filmpje als ze een balletje haalt en terug brengt naar haar verzorger.

Spelen vind Ionna ook heerlijk en lekker knuffelen. Kom maar op baasje!!

Ionna heeft  maar 1 oogje, maar daar heeft ze totaal geen hinder van, ze functioneert net als een hond met 2 ogen.

Ionna is van de straat gered door ons contactpersoon Alex. In Roemenië werd ze geadopteerd, maar ze kwam weer terug bij Alex. Hij besloot dat ze bij hem mocht blijven, samen met nog vele andere honden.

Echter, de nieuwe buren hebben bezwaar tegen de veel honden die Alex verzorgt.

Alex heeft door de vele honden ook minder tijd om alle honden voldoende aandacht te geven en daarom heeft hij besloten om voor onder andere Ionna een nieuw baasje te zoeken die heel veel tijd heeft om leuke dingen met haar te ondernemen.

Wij staan in direct contact met Alex, waar Ionna verblijft

Zodra de juiste match voor Ionna is gevonden reist zij zo snel mogelijk naar nederland toe.

In haar geboorteland Roemenië, heeft Ionna geen schijn van kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam : IONNA
Geslacht: Teef

Leeftijd: Geboren 2017

Formaat:  Middelmaat (ongeveer 50 cm)

Energieniveau: Hoog
Type: Onbekende kruising
Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar obv ouders
Kan met katten: Ja (katten moeten wel honden gewend zijn)

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.

Of stuur ons een mail en vraag naar het Intake-formulier: stichtingfriends4straydogs@yahoo.com.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor IONNA is:

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.

Wij werken alleen samen met Europees gecertificeerde Trace dierenvervoer firma's