Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » GUSTINA ( Kleine Middelmaat )

GUSTINA ) Kleine Middelmaat )

Gered door ons contactpersoon Crina in Roemenie, Gustina en haar broertjes en zusjes toen ze nog pup waren. Inmiddels zijn Gustina al haar broertjes en zusjes geadopteerd...alleen deze lieverd wacht nog steeds.

Gustina is een lieverd, houd van mensen en kan goed opschieten met andere hondjes.
Gustina geniet van een knuffel en aandacht, maar helaas is dit nu precies wat ontbreekt in een asiel...
Zij verlangt heel erg naar een eigen mandje en baasjes.

Wie geeft haar het geluk en haalt haar weg uit een situatie zonder toekomst?

Zodra de juiste match gevonden is mag Gustina afreizen naar haar nieuwe baasje in Nederland

Naam: Gustina
Geslacht: Teefje
Leeftijd: Geboren 2017
Formaat: Kleine Middelmaat, ongeveer 45 cm
Type: Lieve onbekende kruising
Energieniveau: Gemiddeld
Sociaal: Ja,
Goed met kinderen: Ja, advies >12 jaar obv ouders/verzorgers
Goed met andere honden: Ja
Goed met katten: Onbekend
Europees paspoortje: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor GUSTINA is: 345,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com