Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » DOTTIE (Grote middelmaat)

DOTTIE (Grote middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

SPEELSE LACHENDE DOTTIE, DAAGT GRAAG HAAR BAASJE UIT VOOR EEN SPELLETJE!
Dottie is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Dottie

Dottie speelt graag met een andere hond

Dottie is een vriendelijke speelse leuke hond. ze lacht altijd en geniet van de aandacht van de verzorgers.
Dottie is gek op haar speelmaatjes in het kenneltje, Maar daagt ook graag uit voor een spel.

Wij zoeken voor Dottie een baas die snapt wat een hond nodig heeft, dat de hond eerst dient te acclimatiseren.
Een hondenmaatje van gelijkwaardige leeftijd is een must. Dottie is gek op spelen en gek op andere honden.

Heeft u serieuze interesse? Vul dan het intakeformulier in. Match is altijd prioriteit voor bemiddeling.

Het verhaal van Dottie

Dottie is door ons contact Crina gered uit de public shelter Simeria Zij verblijft nu in het prive sheltertje waar ze lekker met haar hondenmaatjes kan spelen totdat zij naar haar toekomstige baasjes in Nederland mag gaan.

Dottie heeft in haar geboorteland Roemenië geen enkele kans op een veilig en liefdevol leven.

Zodra de juiste match is gevonden mag Dottie afreizen met de happy-bus naar Nederland.

DOTTIE

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2018

Formaat: Grote middelmaat

Type: Pointer kruising

Energie niveau: Gemiddeld/ Hoog, ze is nog een jonge hond

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst: Nee, gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Onbekend,

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  395,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.