Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BIJOUX (Kleine middelmaat)

BIJOUX (Kleine middelmaat)

Formaat aanduiding hond:

• 30-40 cm Klein
  • 40-45 cm Kleine middelmaat
  • 45-50 cm Middelmaat
  • 50-55 cm Grote middelmaat
  • 55 en meer Groot formaat

WELK ACTIEF BAASJE WILT SAMEN MET LEUKE GEZELLIGE BIJOUX AKTIEF ZIJN?
Bijoux is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Bijoux
(Deze volgen binnenkort)

Bijoux is een vriendelijk, speels en actief meisje, maar ook een slim hondje.

Bijoux is een kruising terrier en heeft een baasje nodig die duidelijk is, maar ook meer onderneemt dan alleen een uitlaat rondje.
Bijoux is een leuke hond en gek op andere honden. Op dit moment verblijft zij in een huiselijke situatie met andere honden.
Bijoux kan absoluut niet samen met katten en vogels.

Voor Bijoux zoeken wij een baasje met een gelijkwaardig stabiele hondenmaatje, waar Bijoux zich aan op kan trekken.
Als enige hond is ook mogelijk mits er voldoende activiteiten worden aangeboden en er voldoende tijd beschikbaar is.

Voor Bijoux zoeken wij een meer ervaren  baasje met  voldoende tijd (voor leuke activiteiten en hersenwerk ) maar ook

met inzicht zodat zij op haar tempo kan acclimatiseren binnen haar nieuwe thuis,

Bijoux loopt mee aan de riem en is dol  op wandelingen en activiteiten.
Zij is een hondje die dat echt nodig heeft niet even een blokje om want dat is niet genoeg voor Bijoux.
Een tuin is een vereiste voor plaatsing. Bijoux heeft het nodig om tussendoor heerlijk te kunnen spelen, te snuffelen en
genieten van het buiten zijn.

Heeft u serieuze interesse en denkt u de match te zijn voor ondernemend hondje Bijoux,

dan nodigen wij u uit om het intake-formulier in te vullen. Zie hiervoor de button op deze pagina.

Het verhaal van Bijoux:
Bijoux werd samen met haar mama en broertje eerder door rescuer Florin gered.
Dit kleine gezinnetje was als ongewenst achter gelaten in een gevaarlijk drukke straat.
De  bewoners van de stad wilden dit kleine  gezinnetje in het bos achterlaten. Iets wat wij niet kunnen begrijpen.....

Indien dat wij van mening zijn dat uw intake past bij BIJOUX,  kunt u met haar kennismaken in Midden NL.

BIJOUX

Geslacht: Teef

Leeftijd: geschat door dierenarts, geboren medio :  2019

Formaat: Kleine middelmaat

Type: Kruising terrier

Energie niveau: Gemiddeld/ Hoog

Sociaal, Ja, dient te acclimatiseren

Kan met kinderen: Ja ons beleid  >12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezins-)situatie

Kan met honden: Ja

Kan als enige hond worden geplaatst:  Ja, Gelijkwaardig hondenmaatje gewenst

Kan met katten: Nee

Gevaccineerd; Ja

Gesteriliseerd: Ja

Gezondheidsverklaring door dierenarts: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage is:  355,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst