Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » BEAUTY ( Middelmaat )

BEAUTY (MIDDELMAAT)

MOOIE LIEVE BEAUTY.....

Bekijk de video van Beauty haar lieve snoetje op YouTube:

Wellicht dat sommige mensen deze lieverd nog herkennen. Zij was toen zwanger in het dodginasiel. Wij hebben toen ons contactpersoon Crina in Roemenie haar eruit laten halen, helaas zijn haar kindjes enige tijd geleden overleden.

Wij zijn op zoek naar een heel lief baasje voor Beauty, waar ze nog vele jaren heel gelukkig mag zijn, want dat verdiend deze lieve schat.

Beauty is een zachtaardig rustig meisje, kan met andere hondjes opschieten.

Zodra dat ene lief baasje zich meld, gaan wij zorgen dat Beauty zo snel mogelijk naar Nederland mag afreizen.

Naam: Beauty
Geslacht: Vrouwtje
Leeftijd: Geschat door de dierenarts op ongeveer 10 Jaar
Formaat: middelmaat
Gewicht: ongeveer 20 kilo
Energieniveau: normaal
Goed met kinderen: Ja, ons beleid >12 jaar obv ouders
Goed met andere honden: Ja
Goed met katten: onbekend
Paspoort en chip: Ja
Gecastreerd: ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u onze INTAKE-VRAGENFORMULIER
volledig ingevuld naar ons retour te  mailen. WERKWIJZE en INTAKE-Formulier

Daarom werken wij met een procedure, om te onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor de hond
Match is essentieel voor bemiddeling,

immers  een hond binnen een nieuwe situatie vraagt tijd en begeleiding.

De onkosten-bijdrage voor BEAUTY is: 195,00 euro.

De onkosten-bijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten, dit is incl. de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling, opvang/pension/voer & transport naar NL.

Bij serieuze interesse vragen wij u om onze intake-vragenformulier in te vullen en deze volledig ingevuld als Word of Pdf bestand naar ons terug te sturen aan dit e-mailadres: futuredogs-nl@outlook.com