Home » Honden vanaf 1 jaar » TEEFJES » ALASKA (GERESERVEERD)

ALASKA (Middelmaat)

ALASKA MOOI ACTIEF SPEELS MEISJE = GERESERVEERD

Alaska is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hier de video's van ALASKA

Prachtige en lieve Alaska

Alaska is een mooi speels, slim en ondernemend meisje. Alaska is een vriendelijke hond, die andere honden ook erg leuk vindt. Als ze haar uitdagen om te spelen gaat ze graag op dat aanbod in. Alaska vindt het heerlijk om buiten te zijn en lekker te liggen of te spelen in de tuin.

Wij zoeken voor Alaska baasjes die ervaring en inzicht hebben met dit ras, en weten wat een hond als Alaska behoeft. Alaska is niet een hond voor alleen maar een blokje om.

Alaska kan in huis goed met katten omgaan maar buiten het huis jaagt ze achter ze aan.

Alaska is door haar vorige baasje op straat gezet. Onze rescuer Eugenia heeft haar opgehaald en daar verblijft ze nu. Eugenia heeft ons gevraagd om voor Alaska een "thuis" te zoeken.

Zodra wij de juiste match gevonden hebben voor Alaska mag zij met de happy-bus naar Nederland reizen.

In Roemenië maakt zij geen kans op een liefdevol "thuis"

Naam: ALASKA

Geslacht: Teef

Leeftijd: Ongeveer mei/ juni 2019

Formaat: Middelmaat, 20 kg

Type: Kruising Husky

Energie: Gemiddeld/ hoog

Kan met kinderen: Ja ons beleid >12 jaar o.b.v. ouders/verzorgers. Wij plaatsen Alaska niet bij een druk gezin met jonge kinderen.

Kan met katten: Ja in huis buiten het huis jaagt zij ze na

Gesteriliseerd: Ja

Wij plaatsen honden die wij bemiddelen niet zomaar en vragen u ons intake formulier volledig ingevuld naar ons retour te sturen.

Wij werken met dit zeer uitgebreide vragenformulier zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een rescue hond binnen een nieuwe situatie vraagt veel tijd, geduld en begeleiding en wij willen er zeker van zijn dat u dit werkelijk

kan opbrengen.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons intakeformulier hier online in te vullen.
Of stuur ons een email; stichtingfriends4straydogs@yahoo.com voor het toezenden van het intake-formulier als word-documentje.

Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij samen kunnen bekijken of u en de hond een goede match zijn.

De onkostenbijdrage voor ALASKA is: € 355,00.

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond.
Dit is inclusief de verplichte entingen, paspoort, chip, medische checks, ontwormen, anti-parasiet behandeling,
opvang/pension/voer & transport naar Nederland.