Home » Honden vanaf 1 jaar » REUEN » TARZAN ( Middelmaat )

TARZAN ( Middelmaat )

TARZAN, trouwe lieve vriend
Tarzan is gevaccineerd en gezond verklaard door een goede dierenarts

Bekijk hieronder de video's van Tarzan

Tarzan knuffelt graag met zijn verzorgster
Kijk hem toch eens genieten!

Tarzan is een loyaal, prachtig mannetje. Geniet enorm van aandacht en een heerlijke wandeling.

Tarzan loopt keurig mee aan de riem en houdt er van zijn verzorgsters uit te dagen voor een spelletje. TARZAN is een kruising Mioretic, een type Roemeense herder. Daarom is voor Tarzan een tuin zeker een must.

Deze honden houden ervan om buiten te genieten, maar zijn zeker ook van gezelligheid. Gezien het vriendelijke karakter van Tarzan heeft hij voorheen een baasje gehad. Voor Tarzan zijn wij op zoek naar een baasje die met hem samen wilt gaan genieten van de mooie dingen van het hond zijn. Samen wandelen, mentale uitdaging, maar ook gezelligheid.

Hierbij is duidelijkheid en aansturing belangrijk. Indien u denkt de juiste match te kunnen zijn voor deze prachtige hond, vul dan ons intake-formulier in.

Het Verhaal van Tarzan

Ons contact Crina trof prachtige vriendelijke Tarzan aan in het dodings-asiel en redde hem hieruit. Als snel bleek dat Tarzan een "Top Dog" is en daarom een fantastisch baasje verdient. Daarom heeft zij aan onze stichting gevraagd om voor deze lieverd op zoek te gaan naar zijn nieuwe baasjes.

Zodra de juiste match voor Tarzan is gevonden, reist hij zsm met ons officiële Trace dierenvervoer naar zijn nieuwe familie toe in NL

In zijn geboorteland Roemenie heeft Tarzan geen kans op een veilig en liefdevol leven.

Naam: TARZAN

Geslacht: Reu

Leeftijd: Volgens paspoort en schatting PS geboren medio 2013/2014 Note: In het dodingsasiel worden honden systeemmatisch express ouder geschat en dit geregistreerd, voor eerdere euthanasie. De kans aanwezig dat Tarzan jonger is.

Type: Prachtige kruising Mioretic

Formaat: Middelmaat

Sociaal: Ja Kan met kinderen: Ja ons beleid > 12 jaar obv ouders/verzorgers, geen drukke (gezin)situatie

Kan met andere honden: Ja, binnen eigen gezin voorkeur een vrouwtje

Gelijkwaardig hondenmaatje nodig: Niet perse.

Kan met katten: Neen

Europees paspoortje: Ja

Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja

Wij plaatsen onze bemiddelingshonden niet zomaar en vragen u daarom het Intake formulier,

volledig ingevuld naar ons retour te zenden.

Voor bemiddeling van rescue-honden werkt stichting Friends4straydogs, altijd met een procedure.

Zodat wij kunnen onderzoeken of u de juiste kandidaat bent voor deze hond.

Een goede match is bij ons ten alle tijden prioriteit voor bemiddeling.

Bij serieuze interesse vragen wij u om ons Intake-formulier online in te vullen.
Hoe uitgebreider u de intake invult, hoe beter wij  kunnen beoordelen of u en de hond, een goede match kunt zijn.

De onkostenbijdrage voor Tarzan is:  € 320,00

De onkostenbijdrage is een bijdrage voor de gemaakte kosten voor de hond en geen koopsom.

De onkostenbijdrage is inclusief de verplichte vaccinatie, Europees paspoort, Chip, Medische checks,
Ontworming, Anti-parasiet behandeling, Opvang en Vervoer naar Nederland.

Honden ouder dan 1 jaar zijn allen gesteriliseerd of gecastreerd, tenzij anders vermeld in de tekst.

Stichting Friends4straydogs voldoet aan alle eisen gesteld door de Nederlandse overheid en bemiddeld rescue- honden en katten volgens de nieuwe wetgeving ingaand op 1 november 2021:

UBN

Vakbekwaamheid Honden- en kattenbesluit

KVK

Onze bemiddelingshonden worden zoals het hoort, bij de nieuwe baasjes thuis gebracht.